Saladuslik puuvili, mis muudab kuivad kannad võluväel siidiseks

Marju Ränk
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Foto: Shutterstock

Lõhenenud ja kuivad kannad on ebameeldiv probleem – eriti talvel. Muretsemiseks pole tegelikult üldse põhjust, sest meil on üks super lahendus varuks.

See loodusest pärinev toode on iga kell parem, kui mõni poeriiuli kallis kreem. See salapärane puuvili on sidrun! Sidrunilt tuleb eemaldada koor ja ööseks kandadele panna.

Miks just sidrun?

Sidrun sisaldab teadupärast palju sidrunhapet, millel on niisutav toime ja stimuleerib uute rakkude kasvu. Kannal olevad naharakud on surnud, aga nende alla tekivad juba uued rakud, mis peavad palju vaeva nägema, et vanast kihist läbi pääseda.

Sidrunikoor on suurepärane valik, kuna aitab surnud naharakkudest lahti saada, aga sobib ka teisteks ilurituaalideks.

Tee nii:

Lõika sidrun pooleks ja pigista mahl välja. Aseta mõlemad tühjakspigistatud sidrunikoored kandadele, millele tõmba puhtad sokid peale.

Seejärel võid minna magama ja hommikuks on sul pehmed ja mõnusad kannad. Korda seda protseduuri siis, kui ise soovid, sama sidrunikoort võid kasutada mitu korda järjest.

Hea on teada, et sidrunikoor aitab vähendada põletikku ja leevendab valu. Samuti puhastab see nahka, hoiab ära akne ja isegi kortsude tekkimise.

Kui näed poes head pakkumist, osta sidrunit julgelt kohe rohkem!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles