Päevahoroskoop 29. jaanuar: Vähil tekivad konfliktid, Kalasid veetakse ninapidi

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Tähtede seis nädala selgroo murdmiseks.

Jäär

Mure raha pärast teeb sind rahutuks. Ette võib tulla lahkhelisid äripartneritega, aga ka pereliikmetega. Seda siis, kui teil on ühine vara.

Sõnn

Tööalased püüdlused ja isiklikud vajadused võivad vastuollu minna. Kui panustad töösse palju energiat, kipub kodune elu soiku jääma.

Kaksikud

Aeg soosib karjäärisihtide seadmist. Igapäevane suhtlus võib tuua kokkupuuteid inimestega, kellega pole just lihtne asju ajada.

Vähk

Sind valdab tahtmine end jõuliselt maksma panna, mis võib konfliktini viia. Ehkki piirangud pole meelt mööda, pead neist kinni pidama.

Lõvi

Seltskonnas tahad püüda vastassoost inimeste imetlevaid pilke. Kui tundub, et sind ei märgata, kasutad erinevaid võimalusi tähelepanu äratamiseks.

Neitsi

Aeg on soodne läbimõeldud rahalisteks tehinguteks. Terava mõistuse toel teed julgeid, ent samas õigeid valikuid.

Kaalud

Oskad rõõmu tunda hetkest, ent vaatad ka julge pilguga tulevikku ja sead paika pikaajalisi plaane. Mõttetöö edeneb hästi.

Skorpion

Ehkki tegutsemissoov ja töötahe on tugev, tuleb osata aega ja energiat mõistlikult jagada ning tervist hoida.

Ambur

Sinu karjäärialaseid püüdlusi võib kroonida edu. Ent see ei meeldi sinu kallitele kodustele – jäägitult tööle pühendudes napib neile aega.

Kaljukits

Mida kõrgem on positsioon, seda enam peaksid mõtlema kohustustele ja vastutusele, mitte niivõrd õigustele. Ära ürita jõuga oma tahtmist saada.

Veevalaja

Sinuni jõudev info on üllatav ja ajab segadusse. Enne kuuldu põhjal järelduste tegemist veendu, kas juttudel on tõepõhi all.

Kalad

Mõttetööks sobiv aeg, eriti alal, kus tuleb kasuks ka kujutlusvõime. Võimalik, et keegi üritab sulle valetada või sind petta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles