27. jaanuar: Lõvi leiab selguse, Kalad ujuvad segaduses

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Päike. Pilt on illustreeriv
Päike. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Ergastavad tähtede seisud uue nädala alguseks.

Jäär

Sul on ehk soov vanemale põlvkonnale midagi uut õpetada. Püüad neile suure õhinaga rääkida asjadest, mis tunduvad neile veidrad.

Sõnn

Tekib ideid, millest teistele räägid. Selgub aga, et sa ei ole esimene, kelle peas sellised mõtted on tekkinud. Olukord meenutab jalgratta leiutamist.

Kaksikud

Keegi tuttavatest võib pakkuda harvaesinevalt head võimalust. Sul pole aega järelemõtlemiseks, pead tegema otsuse käigu pealt.

Vähk

Planeerimisest pole tööl suurt kasu, sest olukorrad muutuvad pidevalt. Sul tuleb kogu aeg olla paindlik ja võimalikult kiiresti reageerida.

Lõvi

Päev toob taipamisi. Mingit olukorda võid äkitselt täiesti uue nurga alt näha. See aitab sul ka endas selgusele jõuda ja edasi liikuda.

Neitsi

Hea päev korraldada koosolek, juhul kui on välja pakkuda ideid. Ajurünnak võib esile tuua teemasid, mida edasi arendada.

Kaalud

Viivitamatut tegutsemist nõudvad tööasjad võivad röövida aja, mis oli planeeritud armastatud inimesega koos olemiseks.

Skorpion

Võid kohtuda tarkade inimestega, kelle taust erineb sinu omast. Neilt saadud ideed aitavad sul igapäevatööd ümber korraldada.

Ambur

Veenuse ja Marsi kvadraadi mõjul võid suhete liinis olla rahulolematu. Sinu ootused kallimale on ülimalt kõrged.

Kaljukits

Lõdvaks lasta sa end ei saa. Inimesed, kellega tuleb kokku puutuda, võivad teha ootamatuid käike või avaldada midagi põnevat.

Veevalaja

Elevust tekitavad tööl levivad pikantsed kuulujutud. Enne kui tõttad neid edasi rääkima, kontrolli info paikapidavust.

Kalad

Neptuuni pingeseisud võivad tekitada segadust ja möödarääkimisi, seda eriti isiklike suhete liinis. Pole kerge olusid realistlikult hinnata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles