24 jaanuar: Lõvi püüab lähedasi mõista, Kaalud juhinduvad emotsioonidest

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Viimase tööpäeva värskendavad tähtede sõnumid.

Jäär

Parema meelega jätad kohustused tagaplaanile, keskendudes sellele, mis sind tõeliselt paelub. Hea aeg hobidega tegelemiseks ja armuasjade ajamiseks.

Sõnn

Aeg ei sobi kuigi hästi pikema reisi alustamiseks. Plaanid võivad muutuda kiirelt, ootamatult ja sulle sobimatus suunas.

Kaksikud

Töises plaanis võimalusi pakkuv aeg. Eriti juhul, kui teed vaimset tööd, on nüüd lootust mõjukatele isikutele silma jääda ja ametiredelil tõusta.

Vähk

Partnerlussuhetes pea hoogu – kui üritad kellegi südant tormijooksuga vallutada, on suur oht teine inimene hoopis endast eemale hirmutada.

Lõvi

Sulle on oluline töine edu ja mõjukate isikute tunnustus. Rabamine töörindel ei tee aga head kodustele suhetele. Lähedased ei pruugi sinu püüdlusi mõista.

Neitsi

Praegu saad maitsta oma varasema tegevuse vilju. See, mida oled alla surunud või saladuses hoidnud, võib päevavalgele ujuda ja sinu elu mõjutada.

Kaalud

Ehkki väliselt paistad rahulik, möllab hinges torm. Valikuid tehes kipud juhinduma emotsioonidest, need aga võivad olla heitlikud.

Skorpion

Sul on raske end vabaks lasta, elust täiega rõõmu tunda. Mingid vanad lahendamata probleemid närivad sind.

Ambur

Tekkida võib geniaalseid ideid, ent nende elluviimine on siiski takistatud – suured juhid ja õpetajad ei pruugi sinuga nõus olla.

Kaljukits

Tahad oma positsiooni kindlustada. Sinus võib pead tõsta soov näidata koht kätte kellelegi, kes on sinu tegevust takistanud või sind kritiseerinud.

Veevalaja

Täna hilisõhtul toimub Kuu loomine Veevalaja märgis, mis on ühtlasi ka Idamaade valge metallroti aasta alguseks.

Kalad

Praegu võiksid tempo maha võtta, mõnda aega üksinda olla ning analüüsida oma mõtteid ja tundeid, ennekõike aga hirme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles