23 jaanuar: Jäär maadleb takistustega, Kalad tunnistavad oma vigu

Elis Vaiksaar
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Foto: Shutterstock

Tähtede sõnumid nädala eelviimaseks tööpäevaks.

Jäär

Asjad ei suju plaanipäraselt, ilmnevad takistused. Kas mingid tehnilised viperused või ümberkorraldused liikluses võivad sinu plaanid segi paisata.

Sõnn

Päikese ja Uraani kvadraat võib tekitada sisemist rahutust. Raske on keskenduda rutiinsele tegevusele ja igavatele ülesannetele.

Kaksikud

Praegu eelistaksid pigem tasapisi edasi rühkida, elada oma igapäevases omaseks saanud rütmis. Uuendused lööksid jalgealuse kõikuma.

Vähk

Asjad tunduvad sinu jaoks lihtsad ja selged, paraku aga ei pruugi sa piisavalt süveneda ning jätad seetõttu olulise info märkamata.

Lõvi

Miski ei laabu lausa iseenesest. Ette tuleb takistusi, ent vaevalt need sind heidutavad, võtad raskusi pigem kui väljakutset.

Neitsi

Oled optimistlik ja enesekindel, sulle tundub, et trumbid on sinu käes. Paraku pole elu nii lihtne, sinu seis pole pooltki nii kindel.

Kaalud

Et on kaduneljapäev, keskendu vanade asjade lõpetamisele. Uue projekti hoogsaks alustamiseks pole aeg veel küps.

Skorpion

Ümberringi toimuv ei pruugi sulle meeldida, ent kui üritad toore jõuga ennast maksma panna, teeb see olukorra vaid hullemaks.

Ambur

Küllap satud kokku tarkade inimestega, keda imetleda ja kellelt õppida. Lõbusate seikluste ja mõnusa äraolemisega kaasnevad uued teadmised.

Kaljukits

Kui sa seda ei mõista, siis juhivad elus aset leidvad seigad sind mõtteni, et kallid inimesed ja kindel tagala on kõige tähtsamad asjad maailmas.

Veevalaja

Võid tunda endas pulbitsevat tegutsemistahet. Kui tahad midagi ette võtta, tee nüüd plaane, tegutsemiseks jää ootama paremaid päevi.

Kalad

Näed võimalusi, tunned vajadust pingutada selle nimel, et nende poole liikuda. Oma vigade tunnistamine kiirendab edasiminekut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles