Päevahoroskoop ⟩ 22. jaanuar. Ambur on optimistlik, Vähk suhtleb tihedalt vastassooga

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad täheseisud tänaseks?

Jäär

Kui sul on kellegagi lähikonnast millegipärast suhted sassis, siis nüüd tasuks temaga neljasilmavestlus maha pidada, et asjad ära klaarida.

Sõnn

Võid teisest inimesest valesti aru saada. See, mida sina pead õrnade tunnete välja näitamiseks, võib tema poolt olla lihtsalt heatahtlik, sõbralik käitumine.

Kaksikud

Võimalik, et kuuled ärevaks tegevaid uudiseid. Kontrollivajadus on suur, tahad asjade käiku suunata, ent paraku ei suuda sa kõike mõjutada.

Vähk

Armastuse teema on esikohal, suhtlus vastassooga tihe. Hea aeg olemasolevate suhete arendamiseks, ent mitte uue suhte alustamiseks.

Lõvi

Pead end hästi hoidma. Enesetunne võib olla kehvavõitu, väsid tavapärasest kiiremini. Ka on nüüd oht, et sind kipub kimbutama mingi viirus.

Neitsi

Ehk annad katteta lubadusi või võtad oma õlgadele vastutuse, mida sa kanda ei jõua. Tasub olla realistlik ja hoida pigem madalat profiili.

Kaalud

Sul on teostamist väärt ideid. Tähtis on nendest korralikud, täpsed plaanid vormida ning teisigi veenda, et on igati edumeelne neid ellu rakendada.

Skorpion

Sul jagub jõudu ja ettevõtlikkust, suudad kõvasti tööd murda ning ümbritsevatele inimestele näidata, milleks oled võimeline.

Ambur

Sind valdavad optimistlikud meeleolud. Märkad kõike ilusat enda ümber, tunned rõõmu kõikvõimalikest meeldivatest pisiasjadest.

Kaljukits

Oled kannatamatu ja teiste suhtes kriitiline. Samas oled veendunud, et sinul on kõiges õigus, ega taha kuskil järeleandmisi teha.

Veevalaja

Asjade seis võib olla üsnagi keerukas. Kergem on peitu pugeda, teha nägu, et sinust ei sõltu nagunii miski, ja oodata, mis edasi saab.

Kalad

Sul pole kuigi lihtne teistega koostööd teha: sulle tundub, et nende tempo on liiga aeglane, see muudab sind närviliseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles