Sodiaagisaladused. Veenus on siin ning külvab armastust

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Selle talve kõige romantilisem aeg on alanud!
Selle talve kõige romantilisem aeg on alanud! Foto: Shutterstock

Armastuse, romantika ning ilu planeet Veenus liikus tundlikusse Kalade tähemärki ning püsib seal 7. veebruarini. Selline tundeline kooslus avaldab kindlasti huvitavat ning intensiivset mõju sinu armuelule.

Kui uue aasta horoskoop lubas sulle muutusi armuelus, eriti positiivseid arenguid, siis võib just see astronoomiline liikumine need käima lükata. Kalad on unistajad. See veemärk on emotsionaalne, kunstiline, empaatiline, tundlik ning käib tihti ringi, pea pilvedes. Koos Veenuse armastuseteemaliste mõjutustega toob see kaasa tundelisi ja hoolivaid romansse ning tegemist on ühe selle aasta kõige romantilisema ajaga. Astroloog Lisa Stardust kirjutab portaalis Bustle, et inimesed on praegu tunnetele avatud ning soovivad armastada teisi tingimusteta. 

Tähele tuleks panna ainult seda, et sa oma südamest liiga palju teistele ei jagaks ning unistuste maailma totaalselt ära ei kaoks. Tunnete valdkonnas kahe jalaga maa peale jäämine võib Kalade märgi all üsna raske olla, seega kui tahad vältida hilisemat reaalsuselaksu, siis peaksid proovima siiski endale mõned piirid seada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles