15. jaanuar: Kaksikud kasutagu kavalust, Sõnn vastab elu probleemidele julgusega

Triin Sepp
Copy
Foto: Shutterstock

Tähtede teadaanded sulle kesknädalaks.

Jäär

Töises plaanis huvitav aeg. Palju sõltub sellest, kuidas oled minevikus tegutsenud, millise mulje endast jätnud isikuile, kes on kõrgemal positsioonil.

Sõnn

Ei ole mõtet probleemide eest pead liiva alla peita, vaata julgelt elule silma! Mis kehvasti, on võimalik korda teha, ehkki see nõuab pingutust.

Kaksikud

Ainult naeratades läbi elu libiseda praegu ei saa, pead enda eest seisma ja see võib eeldada ka võitlemist. Kasuta kavalust!

Vähk

Vaatad maailma avatud, eelarvamustevaba pilguga. Omapärased inimesed on sinu jaoks huvitavad, tahad avastada uut ja põnevat.

Lõvi

Halvad emotsioonid hajuvad, sind ei häiri enam kõrvalised asjad ja seetõttu näed oma eesmärke nüüd hoopis selgemalt.

Neitsi

Sinu kõrvu jõuab vastukäivat infot. Ära lase kuulujuttudel end rööpast välja lüüa, ole veidi umbusklikum – pole mõtet uskuda kõike, mida räägitakse.

Kaalud

Meeled on ärevil. Hoidu liiga palju ette võtmast ja kokkuleppeid sõlmimast, muidu kaotad asjadest ülevaate ja unustad midagi tegemata.

Skorpion

Pilk on pigem sissepoole suunatud. Kui saad aru, mis põhjustab sinu emotsioone, suudad neid paremini kontrolli all hoida.

Ambur

Võimalik, et üks tegelane minevikust, keda kunagi tahtmatult solvasid, kipub sinu tegevust nüüd kuidagi takistama.

Kaljukits

Julge pealehakkamine toob võidu. Pead leppima asjaoluga, et kõigile sa meeldida ei suuda, aga meeldimine ei olegi kõige olulisem.

Veevalaja

Hingejõudu on palju. Saad suurepäraselt aru, et maailma sa muuta ei suuda, küll aga sõltub su enesetunne ennekõike sellest, kuidas asjadele lähened.

Kalad

Teatav ebakindlus, kõhklemine ja kahtlemine on loomulikud, kui rada, millel kõnnid, ei ole sulle tuttav. Ole ­vapper!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles