Päevahoroskoop ⟩ 14. jaanuar. Kaljukits vennastub kolleegidega, Vähk saab inimestest valesti aru

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad täheseisud tänaseks?

Jäär

Kui sul on midagi pooleli jäänud või oled kellelegi liiga teinud, saad nüüd oma pahateod heastada. Pärast seda tunned end parema inimesena.

Sõnn

Võib tekkida ootamatuid võimalusi. Need tuleb ära kasutada, ent samas on riskimine ohtlik – hiljem võid avastada, et kiiruga tehtud otsus polnud õige.

Kaksikud

Muutuvad olud mõjutavad su rahalist seisu. Kõik ei saa enam vanaviisi jätkuda, pead tegema tarku käike ja seniseid plaane ümber mängima.

Vähk

Näed uusi võimalusi suhete liinis, ent praegu ei ole sa just parim inimeste tundja ja võid teiste signaalidest valesti aru saada.

Lõvi

Tahad tegutseda, kusjuures kindlasti vajad füüsilist koormust – tee siis korralikult sporti või murra teha tööd, mis jõudu nõuab.

Neitsi

Arvestada tuleb sellega, et reaalsustaju pole kõige parem, seega pole mõistlik sõlmida olulisi kokkuleppeid või teha äritehinguid.

Kaalud

Näib olevat häid väljavaateid uute suhete arendamiseks, ent leidub asjaolusid, mida sa ei märka või lihtsalt ei taha märgata.

Skorpion

Kiirustada pole mõtet, liigu mõõdukal sammul. Kõike ei ole võimalik kohe saada, tuleb oodata õiget aega. Suudad oma saatust soovitud suunas kujundada.

Ambur

Rahalised tehingud võivad väga edukalt õnnestuda – märkad oma võimalusi ja kasutad neid kiiresti, leiad käigu pealt nutikaid lahendusi.

Kaljukits

Küllap tiheneb suhtlus töökaaslastega, mistõttu veedad tööl märksa rohkem aega kui kodus. Jälgi, et isiklikud huvid ei rikuks töist suhtlust.

Veevalaja

Ettevaatust rahaasjus! Arvatavasti on sul liiga vähe infot selleks, et olulisi otsuseid teha. Sind püütakse mõjutada, võib-olla isegi petta.

Kalad

Fantaasia on hea, loominguline tegevus võib väga viljakas olla, ent tähtsate asjade otsustamiseks pole sa parimas vormis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles