13. jaanuar: Skorpion on egoistlik, Jäär peab täna enda eest seisma

Triin Sepp
Copy
Foto: Shutterstock

Tähtede sõnumid nädala esimeseks päevaks.

Jäär

Töises vallas võib olla pingeline, ent otsustav päev. Küllap tuleb sul enda eest seista, võib kiskuda lausa võimuvõitluseks.

Sõnn

Sul on tugev kontrollivajadus. Küllap märkad aga, et sa ei suuda kõike ohjata. Keskendu vaid sellele, mille eest ise vastutad.

Kaksikud

Tunne, et teised sind piisavalt ei mõista ega hinda, tekitab tahtmise tagasi tõmbuda. Ära ole kaaslaste suhtes liiga nõudlik.

Vähk

Armastus võib haiget teha. Emotsioonid on laes ja kired möllavad, samas aga võib armukadeduski pead tõsta.

Lõvi

Soov end tööalaselt tõestada on suur. Tahad kõigile näidata, et oled parim, ent üle pingutades võid tervisele liiga teha.

Neitsi

Jõudu on palju, aga sulle ei anta võimalust seda kasutada. Võid ju üritada, ent tõenäoliselt toob see kaasa mõjuka isiku vastuseisu.

Kaalud

Sul lasub töises plaanis küll suur vastutus, ent veel tähtsamal kohal on asjad, mida pead tegema oma kodu ja pere heaks.

Skorpion

Taipad asju lennult, ka vähesest infost suudad õigeid järeldusi teha. Samas oled üsna egoistlik, sead isiklikud vajadused esikohale.

Ambur

Äriasjus võib minna rebimiseks. Konkurendid näitavad, et nad on tugevad, aga võistlusmoment kannustab sindki endast parimat andma.

Kaljukits

Oled praegu võimeline midagi suurt üles ehitama, ent samas on sul jõudu ka millegi täielikuks hävitamiseks. Vali positiivne tee.

Veevalaja

Võid kohtuda inimesega, kellega on suhted kunagi klaarimata jäänud ja kes on sinu peale pahane. Ära püüa probleemide eest põgeneda, lahenda need!

Kalad

Puutud nüüd kokku huvitavate inimestega, kellel on teistsugune elukogemus kui sinul ja kellelt on palju õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles