Päevahoroskoop ⟩ 9. jaanuar: Kaljukitsed maadlevad ärevusega, Kaaludel on väga spontaanne päev

Triin Sepp
Copy
Foto: Shutterstock

Siit leiad taevatähtede kommentaarid tänaseks päevaks.

Jäär

Küllap oled täna julge ja ettevõtlik, samas aga kärsitu. Kui midagi alustad, tahad hästi kiiresti ka tulemust näha.

Sõnn

Juba hommikust saati oled suhtlusaldis. Ilmselt puutud täna kokku inimestega, kes mõtlevad sinuga sarnaselt, kellega on hea ideid jagada.

Kaksikud

Soovid tegevusvälja avardada, võtad julgelt ette. Lihtne on autoriteetide heakskiitu pälvida ja kaaslastele oma tarkusega muljet avaldada.

Vähk

Kui tormad mõtlematult tegevusse, võid ühel hetkel avastada, et oled tupikusse jõudnud. Küsi nõu tasakaalukatelt kaaslastelt.

Lõvi

Käärid reipalt käised üles ja sukeldud töösse. Hea on võtta ette lühiajalisi ülesandeid, mida täites jõuad kiiresti oodatud tulemuseni.

Neitsi

Võimalused on head, aga need eeldavad kiiret reageerimist. Sul tuleb teha valikuid, kõike pakutavat lihtsalt ei suuda haarata.

Kaalud

Huvitav aeg, mil pole mõtet endale täpset tegevuskava koostada. Põnevad elamused tulevad sinu ellu juhuslikult ja ootamatutes kohtades.

Skorpion

Hea hetk tugevaks vaimseks pingutuseks. Mõte on erk ja taip kiire – head ideed õnnestub hoobilt ellu viia.

Ambur

Tunned end hästi, kui saad ringi liikuda – hea päev teel olemiseks, uute muljete kogumiseks ja teadmiste hankimiseks.

Kaljukits

Sinu aju on võimeline intensiivselt töötama ja see ajab sind peaaegu hulluks. Kui hakkad mingit ärevat mõtet kerima, ei suuda sa niipea rahuneda.

Veevalaja

Info liigub kiiresti ja veidraid radu pidi. Võõraste inimeste vestlust juhuslikult pealt kuuldes võid midagi vajalikku teada saada.

Kalad

Palju sõltub sellest, kuidas päeva alustad. Tasub vara tõusta ja kohe aktiivselt tegutsema hakata – suudad nii mõndagi korda saata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles