Päevahoroskoop 8. jaanuar: Sõnnid haaraku kinni tekkivatest võimalustest, Veevalajad arendavad armusuhteid

Triin Sepp
Copy
Foto: Shutterstock

Millised tuuled puhuvad tähtede poolt tänasel tormisel päeval?

Jäär

Mineviku mõju on tugev. Kunagised kogemused võivad praegu eeliseid anda, ammu tehtud vead aga olukorra keeruliseks ajada.

Sõnn

Võimalused on mitmekesised ja need võivad tekkida ootamatult. Pead väga kiiresti tegutsema, et need ära kasutada.

Kaksikud

Ehkki sul tekib häid ideid, ei suuda sa neid iga kandi pealt näha. Vajad, et keegi vaataks asja teise pilguga. Koostöö aitab vigu vältida.

Vähk

Kohustusi on sul üsna palju, aga kui lähened asjale süsteemselt, saad kõigega hakkama. Pole mõtet sahmida ja korraga mitut asja teha.

Lõvi

Tuleb olla tark ja ettenägelik. Kõik ei ole kuld, mis hiilgab. Kõik inimesed, kes sulle naeratavad, ei ole tegelikult sõbrad.

Neitsi

Avatud ja sõbralik olek annab palju juurde suhtluses inimestega, keda kohtad esimest korda. Jätad endast positiivse mulje.

Kaalud

Oled väga tundlik selle suhtes, mida teised teevad või ütlevad. Kipud tööalast kriitikat isiklikult võtma ja võid põhjusetult solvuda.

Skorpion

Aeg sobib uute projektide alustamiseks, õppimiseks ja teistele oma teadmiste jagamiseks. Väljavaated on head, kuid siiski ei maksa liigselt riskida.

Ambur

Tuleb arvestada asjaoluga, et sina ja su partner ei mõtle alati ühtmoodi. Tema vajadused võivad sinu omadest erineda.

Kaljukits

Päev nõuab juriidilistes küsimustes erilist ettevaatlikkust. Ära tee midagi uisapäisa, mine ainult kindla peale välja!

Veevalaja

Arenda armusuhet – paku rahulikult toetust, ole vajalikul hetkel olemas – ning teine inimene hakkab sind üha rohkem usaldama.

Kalad

Tasub alustada uusi projekte ja neist valju häälega rääkida – et asjad õnnestuks, tuleb võita mõjukate tegelaste soosing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles