Päevahoroskoop 3. jaanuar: Neitsil tuleb perekond esimeseks seada, Ambur pakatab energiast

Triin Sepp
Copy
Foto: Shutterstock

Millised sõnumid on tähtedel sinu päikesemärgile täna?

Jäär

Võid tunda, et hea on pigem seal, kus meid ei ole. Ehk tekib soov võtta ette pikem reis, et seigelda ja uut õppida.

Sõnn

Sul on raske emotsioone vaos hoida. Tekib pinge, sisimas pulbitseb, nii mõnegi inimese käitumine võib ärritavalt mõjuda.

Kaksikud

Tahad kallimaga koos tegutseda. Eriti hea oleks midagi sportlikku ette võtta või ühiselt tööd murda. Ära tühiste asjade pärast riidu kisu!

Vähk

Tunnetad, et on aeg rohkem töösse panustada. Sul on jõudu ja tahtmist, et uusi asju algatada ning töörutiini ümber korraldada.

Lõvi

Vajadus silma paista, oma tegevuse eest tunnustust saada kasvab. Kui pingutad ja tubli oled, aga keegi seda ei märka, kipub motivatsioon langema.

Neitsi

Kodused teemad tõusevad tulipunkti. Kui oled väga palju aega tööle pühendanud, siis tuleb nüüd perekohustused esikohale seada.

Kaalud

Tunned rõõmu liikumisest, tähendagu see siis sportimist või autoroolis gaasipedaali vajutamist. Ära ületa lubatud piire!

Skorpion

Tahad, et sinu pingutuse eest ka heldelt tasutaks. Panustad äritegevusse eeskätt seetõttu, et loodad kiirelt kasumit teenida.

Ambur

Jõuline Marss jõuab Amburi märki, andes sulle juurde energiat ja soovi tegutseda. Samas kipud ka kergemini ärrituma.

Kaljukits

Rolli võivad mängida saatuslikud asjaolud. Võimalik, et mingi oluline info läheb sinu kõrvust mööda, sest oled kunagi varem kellegi ees salatsenud.

Veevalaja

Ühest küljest on sul suur vajadus kuuluda gruppi, tegutseda koos teistega, ent teisalt on keeruline ülejäänutega ühist keelt leida.

Kalad

Tunned, et liigne tagasihoidlikkus ei tee sulle head – sul on tööalased ambitsioonid, sul on vajadus ennast tõestada!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles