Päevahoroskoop ⟩ 2. jaanuar: Vähid avaldagu armastust, Veevalaja meenutab mineviku õppetunde

Triin Sepp
Copy
Foto: Shutterstock

Head uut aastat! Millised on tähtede plaanid sinuga aasta esimeseks tööpäevaks?

Jäär

Alustad uut tööaastat erilise innuga. Pole vaja pikalt hoogu võtta – just täna on parim päev heade ideede esitamiseks ülemustele ja koostööpartneritele!

Sõnn

Haarad uut infot lausa lennult. Sinuni võib jõuda väga tähenduslikku teavet, mille valdamisest tõuseb sul õige palju kasu.

Kaksikud

Soodne päev ärialaste läbirääkimiste pidamiseks. Tasub seada sihte ja käivitada kiiret kasu tõotavaid projekte.

Vähk

Kui sa kedagi armastad, siis tuleb oma tunded sõnadesse panna ja teisele sügavalt silma vaadates valjul häälel välja öelda!

Lõvi

Pärast rahulikumat pühadeperioodi hakkavad nüüd tööasjad taas kiirelt sujuma. Päev võib tulla üle ootuste asjalik ja tempokas.

Neitsi

Täna käib töö ja vile koos. Tööaasta algab mänguliselt – töised asjaajamised toovad meeldivaid kohtumisi, ehk ka flirtimist.

Kaalud

Kui vajad head nõuannet, siis pöördu professionaali poole või küsi nõu sugulastelt. Sind osatakse ja tahetakse aidata.

Skorpion

Väga hea hetk läbirääkimiste pidamiseks või oma tegevuse reklaamimiseks. Oskad nutikal viisil huvigruppide tähelepanu köita.

Ambur

Hoia silmad ja kõrvad lahti! Küllap saad näha või kuulda midagi niisugust, mis sulle äriasjade korraldamiseks häid ideid annab.

Kaljukits

Suhtlemise planeet Merkuur on täna ühenduses õnneplaneet Jupiteriga. Tasub võtta ühendust oluliste inimestega ja ajada tähtsaid asju.

Veevalaja

Tasub meenutada mineviku õppetunde – nüüd näed, kuivõrd palju võib kasu olla kunagi ebameeldivana tundunud juhtumisest!

Kalad

Ideaalne aeg koostöösuhete sõlmimiseks, koosolekute pidamiseks ja ajurünnakute korraldamiseks. Tee olulisi tulevikuplaane!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles