Hanna-Liina Võsal on aastavahetusel alati mingi jama ja draama

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanna-Liina Võsa.
Hanna-Liina Võsa. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Lauljatar Hanna-Liina Võsa (30) rääkis ajakirjale Naised, et tal on vana aasta viimasel hommikul ja aastavahetusel alati mingi jama ja draama olnud.
 

«Mul ei ole need kunagi väga õnnestunult välja kukkunud. Ma ei tea, miks see nii on, seega ma väga ei oota 31. detsembri õhtut,» tunnistas naine.

Eelmisel aastal oli aga Hanna-Liina arvates elu üks kõige mõnusamaid aastalõppe üldse. «Ma käisin oma sõpradega Saaremaal kaasas. Nemad esinesid ja see oli väga lõbus ning andis jõudu. Mina kukkusin muidugi esimesena ära. Meil oli kokkulepe, et kes esimesena ära kukub, see maksab kõigile kümme krooni. Oli veel krooniaeg ja loomulikult kasseeriti see summa minult siis hommikul sisse,» jutustas ta naerdes.

Muidu tõotab uus aasta Hanna-Liinale head algust. «Töiselt on ees väga põnev aeg. Ma hakkan Estonias mängima «Mees La Manchast» ja ka «Poppins» läheb täiel rinnal edasi,» rääkis ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles