31. detsember: Kaljukits vaatab julgelt tulevikku, Lõvi algatab seiklusi

Triin Sepp
Copy
Foto: Shutterstock

Millised on aasta viimased soovitused tähtedelt just sinu päikesemärgile?

Jäär

Vaim on erk, peas keerleb huvitavaid äriideid. Pane need enda jaoks kirja, muidu unustad need peagi algaval aastal teoks teha!

Sõnn

Oled elevil ja suhtlemisaldis. Aastavahetuse melus võid sattuda kohtadesse, kus sa varem ei ole käinud, ja tutvuda põnevate isikutega.

Kaksikud

Kindlasti leia tänase päeva rutakas rütmis hetk selleks, et mööduvale aastale pilk heita ja oma mõtetes minevikuga rahu teha.

Vähk

Ole koos inimesega, kes on sulle kõige kallim! Kui elu seda mingil põhjusel ei võimalda, saad oma mõtetes ja tunnetes ikka temaga olla.

Lõvi

Tahad tegutseda, organiseerida, teisi inimesi juhtida. Sinu välja käidud head mõtted meeldivad neile, algatad nii mõnegi seikluse.

Neitsi

Küllap oled mängulises meeleolus. Isegi kui sul on aastavahetuse tähistamiseks kindel plaan, võib see käigu pealt muutuda.

Kaalud

Sinu kodust koosviibimist võivad ilmestada ootamatud külalised. Õhtu tuleb ilmselt lõbusam, kui osanuksid ette kujutada.

Skorpion

Võid avastada, et naabruskonnas elab põnevaid inimesi, kelle olemasolust sul varem aimugi ei olnud. Uusaastaööl on üllatusi varuks.

Ambur

Võimalik, et sooritad vana-aastaõhtul rituaale, mis tulevikus tõotavad küllust tuua. Sinu sihid ja soovid on õige kõrgelennulised.

Kaljukits

Merkuuri ja Uraani trigoon toob meeldivat elevust. Vaatad julgel pilgul tulevikku ja teed suuri plaane peagi algavaks aastaks.

Veevalaja

Võid olla pisut nostalgilises meeleolus. Meenutad mööduva aasta helgemaid hetki. Küllap tahaksid, et need korduks tulevikuski.

Kalad

Vana-aastaõhtu tõotab tulla lustlik ja üllatusterohke. Tunned end hästi suures seltskonnas, leiad ehk uusi sõprugi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles