PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 30. detsember: Jäär sõlmigu kinni lahtised otsad, Vähk suunaku tähelepanu kodusesse sfääri

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Millised soovitused langevad tähtedelt enne aastavahetust?

Jäär

Vii lõpule pooleliolevad tööd ja sõlmi lahtised otsad. Ehkki see võib tunduda üksjagu tüütu, kannustab sind kohusetunne.

Sõnn

Oled sunnitud mõtlema minevikule, analüüsima kunagi ammu tehtut ja suure tõenäosusega sedagi, mismoodi on sinu esivanemad toiminud.

Kaksikud

Kas sul on võimalust oma positsiooni kindlustada või tugevdada? Kui tunned, et pinnas on jalge all kahtlaselt õhuke, on targem ise taanduda.

Vähk

Mõistlik oleks oma tähelepanu koondada kodusesse sfääri. Kui plaanid kodus uuendusi, on mõttekas hakata neid ellu viima.

Lõvi

Sa ei pea alati ainult iseendast rääkima. Vähem välja öeldes ja rohkem teadmiseks võttes on sinu väljavaated paremad.

Neitsi

Suhete liinis oled olnud üksjagu kahtlev ja kõhklev, nüüd aga võib juhtuda asju, mis tekitavad kindlustunde.

Kaalud

Suudad mõelda konkreetselt ja loogiliselt, näed oma plaanide tugevaid ja nõrku külgi. Oled valmis vigu parandama ja seejärel edasi liikuma.

Skorpion

Iseäranis hästi peaks nüüd sujuma suhtlus lastega. Sul on lihtne ennast nende olukorda panna ning nende rõõme ja muresid mõista.

Ambur

Sul on palju sõpru ja tuttavaid. Oma sõpru ja parimaid kolleege tasuks tutvustada ka pereliikmetele, siis tekib vastastikune usaldus.

Kaljukits

Sul võib olla tunne, et praegu ei saa sa mõnes olulises asjas suurt midagi ette võtta. Ent kunagi on see võimalik: pead vaid kannatlik olema ja ootama.

Veevalaja

Otsid põnevust ja vaheldust, eelkõige suhete tasandil. Kui oskad olla mõistev ja hea kuulaja, on sul lihtne vastassooliste sümpaatiat võita.

Kalad

Oled algust teinud asjadega, mis pikas perspektiivis tõotavad tuua kasu ja rõõmu. Ära raskuste korral oma tegevust pooleli jäta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles