PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 27. detsember: Neitsid löögu end lille, Lõvi turgutagu tervist

Triin Sepp
Copy
Foto: Shutterstock

Pühade vaheline aeg ajab segadusse? Ehk leiad siit veidi selgust.

Jäär

Kui sul on täna tööpäev, võib see kujuneda ootamatult aktiivseks ja võimalusterohkeks. Hea aeg pidada olulisi läbirääkimisi.

Sõnn

Väga soodne aeg õppimiseks ja enesetäiendamiseks. Kui võtad osa koolitusest või töötoast, viib see sind ilmselt kokku oluliste inimestega.

Kaksikud

Kui sul on vaja kellegagi ühiseid rahaasju ajada, tasub täna see teema partneriga jutuks võtta. Võite leida eriti edutoovaid lahendusi.

Vähk

Armuasjus võib nüüd lihtsalt vedada! Püsisuhtes Vähkidel õnn õitseb, ent kui oled üksik, võid just täna vaimustava kaaslase leida.

Lõvi

Töised tegevused ja asjaajamised toovad meeldivaid hetki ja toredaid kohtumisi. Tervise turgutamiseks on aeg ülihea.

Neitsi

Nüüd on aeg end ilusaks teha, seltskonda minna ja vastassoo imetlevaid pilke püüda! Aasta viimane reede toob rõõmu, lusti ja naudinguid.

Kaalud

Oska olla tänulik inimestele, kes loovad sulle turvalise tagala. Ole hooliv pere ja sugulaste suhtes, näita armastust välja.

Skorpion

Ole avatud, loo naeratades kontakte uute inimestega. Võid trehvata kedagi, kellelt saad tähtsat infot või kellega hakkab arenema tõhus koostöö.

Ambur

Hea aeg alustada uut äriprojekti või rahaasju korraldada. Kui sul on vaja veel tänavu midagi osta või müüa, tegutse aktiivselt!

Kaljukits

Päikese ja Jupiteri õnneliku ühenduse mõjul pakatad optimismist. Julge pealehakkamine on pool võitu, taevased väed on sulle toeks.

Veevalaja

Tasub teha kokkuvõtteid: mis on sel aastal hästi läinud, mida plaanid tulevikus teisiti teha? Jäta minevik tänutundega selja taha.

Kalad

Tänane päev on justkui loodud sõpradega kohtumiseks ja koos rõõmustamiseks. Ka uued tutvused tekivad nüüd kergelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles