3 asja, mida endast lugupidav naisterahvas enne duši alla minekut teeb

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Eks igaühel ole pesemas käimisega seotud kindlad rituaalid, kuid kui oled üks endast lugupidav naine, siis neid kolme asja tasub enne duši alla hüppamist alati silmas pidada.

Võtab kontaktläätsed silmast

Vesi ja läätsed ei tohiks kunagi kokku puutuda, ka mitte kraaniveega. Veest väib läätsede külge jääda kahjulikke aineid, mille tagajärjel võib läätsedega pesemas käimine lõppeda tugeva silmapõletikuga, vahendab Huffington Post. Silmaarst Edward Bennetti sõnul on läätse ja vee kokkupuutel tekkinud silmapõletikud küll võrdlemisi harvad, kuid kui põletik juba alguse saab, siis süveneb see kiiresti ning halvimal juhul võib patsient vajada sarvkesta siirdamist. Seetõttu tuleks läätsed enne duši alla minekut kindlasti ära võtta ning mitte mingil juhul ei tohiks kontaktläätsi tavalise veega loputada.

Jätab probleemid ukse taha

California ülikooli uuringu kohaselt suureneb inimeste loovus probleemide lahendamisel, kui nad lasevad enda mõtetel vabalt rännata ning tegelevad vähenõudvate tegevustega. Ilmselt on igaühel meist duši all mõni kauaoodatud selgushetk saabunud. See on tingitud sellest, et duši all käimine on inimeste jaoks lõõgastav ja tuttav rutiin ning annab hea võimaluse lasta mõtetel omasoodu kulgeda. Rohkem mõttetööd nõudvate probleemide lahendamine aga samu tulemusi ei andnud. Seetõttu tasub konkreetsed argimured ja probleemid enne duši alla minekut ukse taha jätta ning vaadata hoopis, kuhu niisama uneledes välja võib jõuda.

Kammib juukseid

Arvatavasti oled kursis sellega, et märgade juuste kammimine pole juustele kasulik. Märjad juuksed pole mitte ainult erinevate kahjustuste osas haavatavamad, vaid inimesed kipuvad juukseid ka intensiivsemalt kohtlema. Adam Broderick Salon & Spa stilisti Bill Schrlau sõnul muudab vesi juuksed venivamaks, mistõttu ei saa inimesed märgade juuste puhul tihtipeale aru, kui neile liiga teevad. Kuivi juukseid kammides võib pusade lahtiharutamine vahel põrgulikult valus olla, mille tulemusena on enamik inimesi juukseid kammides ettevaatlikumad. Enne duši alla minekut juukseid kammides saad tekkinud pusad ilusti välja kammida ning pole vajadust pärast pesemist esimese asjana juustega maadlema hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles