Päevahoroskoop ⟩ 23. detsember. Kaksikud ärgu sülitagu vanasse kaevu, Ambur teeb kannapöörde

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed jõulude-eelseks päevaks sulle?

Jäär

Mõttelend on kõrge ja uljas, rahaasjus oled riskialdis. Võimalikud on ootamatud sündmused, mille tõttu tuleb plaane muuta.

Sõnn

Sinuni jõudev info on üllatav, pead ehk nii mõnegi seisukoha ümber hindama, uusi tegevuskavu koostama.

Kaksikud

Ära tee emotsioonide ajel otsuseid. Isegi kui sul on millestki või kellestki kõrini, ei ole mõistlik enne vanasse kaevu sülitada, kui oled uue valmis ehitanud.

Vähk

Kaasinimestest pole sugugi kerge aru saada: nende käitumine on sulle ootamatu, on raske taibata, mis neid nii tegutsema ajendab.

Lõvi

Ära proovi probleemidele samal viisil läheneda nagu varasematel aegadel, need meetodid ei toimi. Et edukas olla, pead strateegiat muutma.

Neitsi

On suurepärane aeg õppimiseks, aga ka oma teadmiste teistele jagamiseks. Oskad õigesti suhelda, läbirääkimised kulgevad edukalt.

Kaalud

Sul ei ole lihtne uusi asju alustada, eeskätt just seetõttu, et tavarütmist välja tulemine tekitab ebakindlust.

Skorpion

Sul on vajadus end väljendada. Nii mõneski asjas on sul välja kujunenud kindel arvamus ja tahad selle ka valju häälega välja öelda.

Ambur

Oled sisemiselt julge ja riskialdis, valmis kannapöördeks ja uueks alguseks. Rahaasjade ajamisel tasub aga siiski kannatust varuda.

Kaljukits

Vastutusest kõrvale hiilida pole sul võimalik, pead tegema otsuseid, arvestades, et kõigile ei saa need nagunii meeldida.

Veevalaja

Tuleb hoolega jälgida, keda usaldada ja oma asjadesse pühendada – sinu läheduses võib olla inimesi, kellega tuleb ettevaatlik olla.

Kalad

On lihtsam, kui suudad isiklikud ja ärilised suhted lahus hoida. Kui sul on siiski sõpradega rahaasju ajada, lükka tähtsamad tehingud tulevikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles