Päevahoroskoop ⟩ 20. detsember. Skorpion satub ärevusse, Jäär teeb hüppe karjääriredelil

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad täheseisud tänaseks?

Jäär

Eelistad olla kodus lähedaste keskel. Tahad teha midagi selleks, et oma kodu pühade eel õdusamaks ja mugavamaks muuta.

Sõnn

Sul on väljavaateid karjääriredelil ülespoole sammuda. Satud õigel hetkel õigesse kohta ja jääd ehk silma mõjuvõimsatele isikutele.

Kaksikud

Sinu tegevused kulgevad kui õlitatult. Ole seltskondlik ja sul tekib kasulikke tutvusi, räägi oma ideedest ja leiad kaaslasi, kes aitavad sul neid ellu viia.

Vähk

On sinu valida, kas teha uusi samme praegusel teel või valida sootuks uus suund. Ära tee otsuseid üksinda, pea nõu sugulaste või sõpradega.

Lõvi

Sul on vaja oma aega oskuslikult planeerida. Seda peab jätkuma nii pere kui ka sõprade jaoks, loomulikult nõuavad oma osa töö ja muud kohustused.

Neitsi

On lootust, et sinu pingutusi märgatakse. Oma varasema tegevusega oled välja teeninud mõjukate isikute usalduse.

Kaalud

Soodne aeg reisimiseks, eelkõige õppimise ja enesetäiendamise eesmärgil. Uut infot kogudes kohtud mitmesuguste põnevate inimestega.

Skorpion

Sinuni jõudev info võib olla moonutatud või ootamatu. Üsna tõenäoline, et kuuled midagi niisugust, mis ajab sind ärevusse.

Ambur

Merkuuri ja Neptuuni kvadraadi mõjul võid mingeid asju segamini ajada või teiste jutust kuidagi valesti aru saada.

Kaljukits

Ehkki sul on palju kohustusi, ei tundu need raske koormana. Saad positiivset tagasisidet, tunned, et oled vajalik ja kasulik.

Veevalaja

Mingi tööülesande täitmine võib osutuda arvatust märksa raskemaks ja aeganõudvamaks. Sellegipoolest peaksid järjekindlalt pingutama.

Kalad

Uusi asju on targem mitte alustada. Väsid kiiresti. Võimalda endale piisavalt puhkust, ülepingutamine ja kiirustamine pole tervisele hea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles