Päevahoroskoop ⟩ 19. detsember. Lõvid on tavalisest tundlikumad, Kaksikud mõtlevad aga vaid iseendale

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad täheseisud sulle tänaseks?

Jäär

Kui tahad julgeid uuendusi ette võtta, tasub sellega alustada juba hommikutundidel. Suudad end tavalisest paremini distsiplineerida.

Sõnn

Pühade-eelsel kaduneljapäeval kasuta oma praktilist meelt selleks, et ebavajalikest asjadest vabaneda, korista ja kraami hoolega!

Kaksikud

Lähtud pigem iseenda huvidest. Suudad tavapärasest paremini süveneda, mingile eesmärgile pühenduda ja selleni jõudmiseks tööd teha.

Vähk

Oled kahe jalaga maa peal. Energiat on palju ning saad väga hästi aru, mille jaoks ja mismoodi on seda kõige otstarbekam rakendada.

Lõvi

Oled tundlikum kui tavaliselt. Suudad oma kaaslastest paremini aru saada, sest oled võimeline tema rolli asetuma.

Neitsi

Tunned end tugevana. Kui ka oled end pimedal ajal väsinuna tundnud, siis nüüd voogab sinusse uut energiat ning enesetunne paraneb.

Kaalud

Igapäevane tegevus võib tunduda igav: sind häirib, kui keegi üritab käsutada või teeb mõttetuid ettekirjutusi ja kitsendusi.

Skorpion

Marsi ja Saturni sekstiil annab jõudu ja püsivust. Suudad täna kenasti hakkama saada ka tüütute tööde lõpuleviimisega.

Ambur

Asjad arenevad pigem aeglaselt. Samas aga oled kannatlik ja järjekindel, seega suudad tahtejõu toel takistused ületada.

Kaljukits

Mida rahulikumaks ja väärikamaks jääd pingeolukorras, seda parem. Pingeid tasuks maandada sportides või füüsilist tööd tehes.

Veevalaja

See, kuidas käitud praegustes olukordades, võib olla paljuski tingitud sellest, mismoodi on asjad olnud minevikus, millise panuse andsid varem.

Kalad

Oled valmis tööd rügama selle nimel, et karjääriredelil ülespoole liikuda, ent sinu võtted ei pruugi kolleegidele eriti meelt mööda olla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles