Prints William rääkis oma laste kingisoovidest

Naine
Copy
Prints William  ja Cambridge'i hertsoginna Kate koos teletegijate Nadiya Hussaini ja Mary Berryga.
Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Kate koos teletegijate Nadiya Hussaini ja Mary Berryga. Foto: BBC/Shine TV/Kensington Palace/AP

Jõulud on ukse ees ja prints George'il kinginimekiri koos, kõneles tema isa Mary Berry kokasaates. Mida väike kuninglik kõrgus endale soovib?

Kuulsa briti kokaraamatuautori Mary Berry (kes oli kohtunikuks ka meil tele-eetris olnud «Briti parimas pagaris») kokasaates  «A Berry Royal Christmas» olid 84-aastasel daamil külas prints William ja hertsoginna Kate.

Esmaspäeval BBC1-s näidatud telesaates  valmistati võistu beseerulle. Kokkamise käigus kõneldi üht-teist ka pereelust ja legendaarne kokk küsis hertsoginnalt, kas William talle ka süüa teeb. «Teinekord ta tegelikult teeb. Ta teeb häid hommikusööke. Ülikooli ajal tegi ta igasuguseid toite. Ma arvan, et see oli siis, kui ta üritas mulle muljet avaldada, Mary! Selliste asjadega nagu Bologna kaste ja teised sellised,» vastas Kate.

Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Kate poseerivad koos saatejuht Mary Berryga hotellis Rosewood London Hotel.
Prints William ja Cambridge'i hertsoginna Kate poseerivad koos saatejuht Mary Berryga hotellis Rosewood London Hotel. Foto: BBC/Shine TV/Kensington Palace/AP

Sellised on kuninglikud kingisoovid

Prints William rääkis, et nende kuueaastane poeg on juba kirja jõuluvanale valmis kirjutanud. «Talle meeldib joonistada — ta on väga hea joonistaja. Võiksime talle midagi joonistamiseks tuua. Või jalgpalli. Talle meeldib ka jalgpall,» rääkis prints William telesaates. 

Cambridge'i hertsog prints George'i ja printsess Charlotte'iga.
Cambridge'i hertsog prints George'i ja printsess Charlotte'iga. Foto: Kirsty O'Connor/PA Wire/PA Images

Nelja-aastane õde Charlotte soovivat endale aga hobust. Ilmselt tuleb selleks küll veel aastake oodata, kirjutab Promipool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles