13 hämmastavat fakti peeniste kohta

Triin Sepp
Copy
Huvitavad ja hämmastavad faktid meeste varustuse võimekuse kohta.
Huvitavad ja hämmastavad faktid meeste varustuse võimekuse kohta. Foto: Shutterstock

Peenised on alati olnud natuke segadusttekitavad ning müstilised. Kõiksuguse kuju, suuruse, värvi ja vormiga, lisaks toimivad nende peal eri mõjurid. Siit leiad 13 fakti selle ihuliikme kohta, mis ehk saladuseloori pisut kergitavad.

  • Kõige pikema maa läbinud seemnepurske tegi Horst Schultz , paistates vedeliku endast 5,49 meetri kaugusele. Loodame, et keegi pihta ei saanud.
  • Umbes 1 mees 400st paindub piisavalt, et ise endale suuseksi teha, aga tõenäoliselt on kõik 400 seda siiski ühel või teisel hetkel proovinud. Seega, naised, kui te suhu ei soovi võtta, siis ehk õnnestub teil leida üks neist haruldustest, kes sellega ise hakkama saab.
  • Tänapäeva teaduse saavutustel pole piire, nimelt suudavad teadlased ühe beebi äralõigatud eesnahast kasvatada umbes 23 225 m² nahka, mida saab siirata näiteks põletushaavadega patsientidele.
  • Kui arvasid, et meeste käed peavad voodis kiiresti liikuma, siis nende spermid teevad neile endile igal juhul silmad ette. Nimelt on teadlased mõõtnud, et kõige kiiremad neist liiguvad 508 m sekundis. Kui arvestame, et keskmine tupp on umbes 7,6 cm pikk, siis ületavad nn ralliässad finišijoone umbes 0,015 sekundiga.
  • Kõige lühem ametlikult mõõdetud peenis oli 1 cm pikk. Aga miks? Kuidas? Tuleb välja, et eriti väikese varustuse saamiseks on kas võimalust: 1) tegemist on mikropeenisega ning enamik su väikemehest peidab ennast su keha sees, või 2) peenisenäärmed on su häbemeluu küljes kinni ning kasv on seetõttu alla arvestust. Selle haiguse nimi on kaasasündinud hüpoplaasia, mis on välja kirjutades pikem, kui haiguse all kannataja peenis. Oh seda huumorit.
  • Statistiliselt on vaid 15% meestest sündinud pikema kui 17,8 cm pikkuse peenisega ning vaid 3% kannavad varustust, mis on pikem kui 20,3 cm. Huvitaval kombel on geimeeste peenised umbes 0,85 cm pikemad kui teistel meestel. Muide, nende järeldusteni on jõudnud teadlased, mitte mehed ise mõõdulintidega. Muidu oleks arvud kindlasti hoopis teistsugused.
  • Jonah Falcon, maailma kõige pikema peenisega mees (34 cm) räägib meediale, kuidas ta Hollywoodis peenise tõttu tööd ei saa ning elab aeg-ajalt siiani koos oma emaga. Ning on vallaline! Seega kordame korra veel üle: pikkus ei ole tingimata oluline!
  • Endisel meistrimehel Charles Lennonil oli erektsioon, mis kestis kokku 10 aastat, sest talle siirati aastal 1996 metallist peeniseimplantaat. Mees pääses kümnendipikkusest piinast 68-aastasena ning ta sai toona valurahaks 400 000 dollarit.
  • Suitsetajad, siin üks fakt otseselt teile: suitsetamine pole kahjulik ainult kopsudele, vaid see kahandab ka peenist umbes 1 cm võrra. Selline efekt tekib seetõttu, et sigaretid mõjuvad halvasti vereringele ning me teame ju küll, kuidas vereringe peenisele oluline on.
  • Tuleb välja, et mida tugevamad spermid sul on, seda atraktiivsem sa naistele tundud. Hispaanias tehtud uuringu käigus selgus, et naised pidasid hoolimata välimusest kõige atraktiivsemaks mehi, kes olid kõige paremad spermatootjad.
  • Ühes «lasus» on keskmiselt 50 miljonit spermi, ent see arv võib pürgida kuni 300 miljoni ujurini. Hämmastav! Seega vaata vahel ruumis ringi ja mõtle, et kõik need inimesed on kasvanud võitnud spermidest. Korraga inspireeriv ning pettumust valmistav, kas pole?
  • Naise orgasm kestab keskmiselt 23 sekundit. Meesisendid tunnevad samasugust mõnu aga vaid umbes 6 sekundit. Ehk on siin korrelatsioon: mida raskem seda saavutada on, seda kauem see kestab? Keskmiselt, muidugi.
  • Unusta ära see kinganumbri küsimine! Kõige parem peenisepikkuse indikaator on hoopis mehe nimetissõrm. See pole muidugi üks ühele skaala, seega ära muretse!
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles