Uus kuum jõulutrend: kas sina ostaksid sellise mänguasja oma öökapile?

Triin Sepp
Copy
Ega seksikas kingitus pole häbiasi!
Ega seksikas kingitus pole häbiasi! Foto: Shutterstock

Jõulupühadeks kallimale intiimsete mänguasjade kinkimine pole ammu enam võõras nähtus, paljud premeerivad ennast aasta lõpuks ka ise mõne leluga. Seksikate lelude valik on nii lai, et absoluutselt iga inimene leiab endale midagi sobivalt röögatut või tagasihoidlikku, ent sel hooajal on areenile tulnud uus mängija - keraamiline dildo!

Jah, sa lugesid õigesti! Inglismaal on sel pühadehooajal populaarseks saanud kaunid, käsitsivalmistatud, keraamilised dildod. Nende autoriks on kunstnik Vanessa Chalmers, kes arendas need välja koos Brightonis erootilist butiiki pidava Nic Ramseyga. Nad ammutasid inspiratsiooni viktoriaanliku ajastu intiimsetest mänguasjadest, mis olid alati valmistatud naturaalsetest materialidest. Butiigiomanik Ramsey tõi välja, et käsitsi valmistamine lubab neil luua palju detailsemad ning huvitavamad mänguasjad kui masstootmine ning pakkuda suuremat variatsiooni nii pikkuses, jämeduses kui ka retro-disainides.

Lilled, liblikad või kaunid tüdrukud - mis võiks kaunistada sinu uut lemmikmänguasja?
Lilled, liblikad või kaunid tüdrukud - mis võiks kaunistada sinu uut lemmikmänguasja? Foto: CATERS NEWS/Caters News Agency - Scanpix
Ehk hoopis kassipildiga kaaslane sinu või kallima kiisukesele?
Ehk hoopis kassipildiga kaaslane sinu või kallima kiisukesele? Foto: CATERS NEWS/Caters News Agency - Scanpix

Dear Fanny nimeline dildokollektsioon on käsitsi maalitud ning kaetud muuhulgas nii lillede, kasside kui pin-up tüdrukute piltidega. Kunstniku sõnul on mänguasjade valmistamisel pööratud võimalikult suurt tähelepanu vastupidavusele, seega ei pea omanik kartma, et kaunis keraamika tema sees puruneda võib. Uudne, ent vanamoodne toode on ostjate seas nii populaarne, et dildod justkui lendavat riiulitelt ning mõlemal idee autoril on käed tööd täis, et klientide nõudlust rahuldada.

Kunstnk Vanessa Chalmers koos omavalmistatud ning -disainitud dildodega.
Kunstnk Vanessa Chalmers koos omavalmistatud ning -disainitud dildodega. Foto: CATERS NEWS/Caters News Agency - Scanpix

Hinnasilt on sel kaunil tootel küll umbes 100€ ringis, kuid see on samal tasemel teiste samalaadsete, ent mitte nii looduslikest materjalidest mänguasjadega, ega tundu ostjaid takistavat. Samas kui võtta arvesse iga lelu valmistamiseks kuluvat aega ning pühendumist, on tegemist üsnagi mõistliku hinnaga käsitööga, millesse poleks patt investeerida. Kui ka sinul tekkis huvi ennast või oma kallimat aasta lõpu puhul kauni käsitsi valmistatud vallatusega kostitada, siis leiad kollektsiooni netilehe SIIT.

Kollektsioonis on saadaval lai valik nii erinevaid suuruseid kui disaine - et igaüks leiaks endale sobiva!
Kollektsioonis on saadaval lai valik nii erinevaid suuruseid kui disaine - et igaüks leiaks endale sobiva! Foto: CATERS NEWS/Caters News Agency - Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles