Video ⟩ Naine, kes kunagi ei naera ja on kaljukindel, et just see on tema sileda naha saladus

Naine
Copy
Foto: Kuvatõmmis videost

Pärast seitsmendat eluaastat pole Tess Christian enam kordagi naernud, sest ei taha riskida kortsudega. 

Inglanna Tess Christian kummutab kõik stereotüübid. Ta ei ole üle 40 aasta enam naernud ja see ei häiri teda sugugi. Pigem vastupidi. 

Saksa telekanali ProSieben saate «Taff» meeskond käis paar aastat tagasi Tessil Londonis külas ja uuris, mis lugu sellega täpsemalt on.  

Intervjuud andes näitab 50-aastane Tess fotot, kus ta oli seitsmeaastane ja ütleb, et sellel fotol naeris ta viimast korda. Väiksena käis Tess katoliku koolis, kus igasugune naermine oli rangelt keelatud. Pärast koolist lahkumist otsustas ta, et ei hakka ikkagi enam kunagi naerma — et igavesti nooreks jääda. «Nagu Victoria Beckham. Ta on minu näoilmet lihtsalt kopeerinud,»  muigab Tess vaevu miimikat muutes. 

Sama muutumatuks jääb tema näoilme ka siis, kui talt küsitakse, mida ta teeks siis, kui tal tuleksid ühel päeval kortsud. Naine ütleb: «Ma paneksin endale paberkoti pähe.»

Ise ei ole Tess ühtegi noorendavat operatsiooni teha ega botoksit süstida lasknud. See polevat tal ka plaanis. Äärmisel juhul kohendaks ta vaid rindu. Kahekümnendates aastates tütar Stevie soovitab emal selle jutu peale endale parem rinnahoidja osta. 

Küsimusele, mida ta teeks siis, kui tal tuleksid ühel päeval kortsud, vastab naine: «Ma paneksin endale paberkoti pähe.»

Naer ja kortsud

Kaks-kolm korda aastas juhtub ka selliseid asju, mis ajavad isegi Tessi naerma, kuid selleks puhuks on tal välja arendatud oma tehnika. Nii ei näe teda kunagi suu kõrvuni irvitamas. Ta vaatab hoopis enda ette alla, paotab veidike suud ja pugistab kiirelt omaette häh-häh-höö naerda, et mitte liigselt näolihaseid pingutada. Nutab ta aga ilma igasuguste grimassideta. 

Doktor Stephanie Fischer Saksamaalt soovitab Tessil siiski naeratustega algust teha, sest arsti sõnul kasutab inimene naeratades vaid 43 lihast, aga kui inimene on tõsine või kurb, siis 54.

Tess on vaimukas ja teravmeelne naine, keda on huvitav kuulata. Ta teeb ise palju nalja ning tema lemmikfilmižanr on komöödia.  

Kui veganist naine ei ole ametis tõsise näo esilemanamisega, siis töötab ta kokana. Kui ProSiebeni «Taffi» saatejuht Florian Lettner proovib naise valmistatud küüslaugunapsi ja kukub läkastama, ei suuda naine siiski päris tõsiseks jääda ning üle ta huulte libiseb väike naeratus.

Kõige rohkem ärritavad Tessi inimesed, kes üritavad teda ümber veenda ning paluvad naeratada. Naine leiab, et ühiskonnas on naeratuse tähtsus ülehinnatud, vahendab Limon. Lõppeks saab ju häid tegusid tegusid ka ilma naeratuseta teha ja halbu, vastupidi — armsasti naeratades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles