Päevahoroskoop ⟩ 16. detsember. Kaljukits pakatab energiast, Kaksikutel võib tekkida uus armusuhe

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad taevatähed tänaseks?

Jäär

Küllap algab nädal hoogsalt. Näed uusi võimalusi, kuidas äriasju edendada ja suuremat kasumit teenida. Plaanid tuleb teoks teha!

Sõnn

Tead, mida ja kuidas teha tahaksid. Sinu visioon on lennukas ja meel optimistlik. Tunned, et sul on piisavalt jõudu selleks, et maailma muuta.

Kaksikud

Oled seltskondlik, tekkida võivad uued sõprus- või armusuhted. Võimalik, et ammune sõber kutsub sinus nüüd äkitselt esile õrnemaid tundeid.

Vähk

Sinu vaateväli avardub, suudad asju näha uuest vaatevinklist ja nii neist paremini aru saada. Hea aeg reisi alustamiseks, eriti õppimise eesmärgil.

Lõvi

Kuu liikumine Lõvi märgis toob esile sulle loomuomased jooned. Tahad silma paista, oma tarkust näidata ja aplausi osaliseks saada.

Neitsi

Oled julge, uuendusmeelne ja mänguline. Päev sobib niisuguste ettevõtmiste alustamiseks, mille ees oled varem ehk kõhklust tundnud.

Kaalud

Ära pelga enda kanda võtta tööülesandeid, mis on sinu jaoks uudsed. Ehkki esimest korda midagi teha on raske, õpid selle kaudu midagi kasulikku.

Skorpion

Tööd on palju, aga usin tegutsemine tagab sulle korraliku sissetuleku. Võimalik, et sulle pakutakse mõnda kasulikku uut tööotsa.

Ambur

Eelistad kohustuste täitmisele meeldivaid ja lõbusaid tegevusi. Rasked tööd üritad kuhugi kaugemasse tulevikku edasi lükata.

Kaljukits

Energiatase on märgatavalt tõusnud, sul on hea olla, pakatad optimismist ja tegutsemislustist. Teed julgeid tulevikuplaane.

Veevalaja

Liigud ringkondades, kus on inimesed, kellega sul on ühised vaated. Suhtlus nendega annab edasiminekuks vajalikku infot.

Kalad

Tasub olla julge ja suhelda inimestega, kes on sinust kõrgemal positsioonil. Sinu taiplikkus ja pühendumus ei jää neil märkamata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles