Päevahoroskoop 13. detsember. Neitsi on täna täis vallatusi, Kaksikudki aina flirdivad

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad taevatähed sulle tänaseks?

Jäär

Pealehakkamist on küllaga, samas suudad ka teistest aru saada, nende tempoga arvestada. Mida mõistvam oled, seda paremini läheb.

Sõnn

Kui oled rööpast väljas, kipud oma viha kaaslaste peale välja valama. Püüa hoiduda vastuoludest teistega, võta iseennast käsile.

Kaksikud

Flirtimine pakub sulle lõbu, tähelepanu köidavad eeskätt ahvatleva välimusega vastassoolised. Suhteis on esikohal seks, hingeline sobivus jääb tagaplaanile.

Vähk

Armuasjad on tähtsamad kui miski muu. Kired möllavad, samas aga on hing ärev – ka armukadedus võib pead tõsta.

Lõvi

Tööl oled läbilöögivõimeline, sind kannustab võistlusmoment ja võimalus hiilgava esitusega vastassoost kolleege üllatada.

Neitsi

Reedeõhtusel ajal võid olla tavatult vallatu ja seikluslusti täis. Tänaõhtused üritused võivad tuua saatuslikke kohtumisi.

Kaalud

Kui oled ühe lähedase inimesega suheldes pikka aega pinget maha surunud, võib see nüüd mingis pealtnäha süütus olukorras välja lüüa.

Skorpion

Raskusi sa ei pelga, tahad end proovile panna ja ühtlasi ka nautida suure vaevaga püstitatud saavutustega kaasnevat eduelamust.

Ambur

Viimasel ajal on sinu tegevus vilja kandnud. Seetõttu on oht end üle hinnata, minnes üritama midagi niisugust, mis praegu veel üle jõu käib.

Kaljukits

Veenuse ja Pluuto ühendus toob särtsu suhetesse. Võimalik on kohtumine hingesugulasega, ent ka suhetega seotud tülid ja pahandused.

Veevalaja

Oma põhimõtete kaitsmine on sulle tähtis. Kui sa ei suuda oma seisukohti rahulikult selgitada, kipub vaieldes õige tuliseks minema.

Kalad

Kellegi teise käitumine võib mõjuda küllaltki häirivalt. Võib-olla öeldakse sulle lausa meelega pahasti. Halvad sõnad võivad olla kadedusest kantud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles