Kuressaare piirivalvur päästis väikese poisi hambad

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Lääne prefektuur

Kuressaare politseijaoskonna vanempiirivalvur Andres Märtin sai kodanikujulguse aumärgi eriti südantsoojendava teo eest.

Esmaspäeval andis justiitsminister 23 inimesele üle kodanikujulguse aumärgid selle eest, et nad on oma vapra tegutsemisega aidanud peatada kurjategijaid, toetanud abivajajaid ning panustanud aktiivselt ühiskonna turvatunde tagamisse.

Üks aumärgi saajatest oli meie Kuressaare politseijaoskonna vanempiirivalvur Andres Märtin, kes märkab ja aitab ka tööst vabal ajal.

Tänavu kevadel kukkus kümneaastane poiss jalgrattaga sõites nii õnnetult, et kaotas hamba. Andres sattus õnnetust nägema ning asus poissi ja tema vanemat abistama ning juhendama, kirjutab Lääne prefektuur oma Facebooki-lehel.

Märtin leidis kaotatud hamba ja juhatas poisi koos lapsevanemaga kiiresti hambakliinikusse, andes seejuures asjalikku nõu. Kliinikus tehtigi kõik võimalik, istutati hammas oma kohale ja määrati edasine ravi. Tänu Andres Märtini oskuslikule tegutsemisele on poisil endistviisi julge naeratus suul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles