9. detsember. Ambur leiab uue silmarõõmu, Sõnn leiab lennult teenimisvõimalusi

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad tähed sulle tänaseks?

Jäär

Kokku tuleb puutuda paljude inimestega, ent neist pole sugugi lihtne aru saada. Oled tundlik ja kipud teiste peale solvuma.

Sõnn

Sa ei pea pingutama, et otsida võimalusi raha teenimiseks – märkad neid lennult. Küllap tekib ideid sul endal, äripartnereil ja ka kolleegidel.

Kaksikud

Paljud tegemised, millega sul on tulnud vaeva näha, laabuvad nüüd kergemini. Ent kui oled pealiskaudne, lased võimalused kergekäeliselt mööda.

Vähk

Oled küll tähelepanelik selle suhtes, mida teised teevad ja kuidas käituvad, ent sa ei näita oma tundeid ega ambitsioone kuigi kergelt välja.

Lõvi

Sul on kohustusi, ent sellegipoolest kipud neid oma õlule võtma veel rohkem. Tahad kõike ise teha, sa ei oska vastutust jagada.

Neitsi

Palju abi on sellest, kui oskad võtmeisikutele positiivselt silma jääda. Sinu töökust ja arukust hinnatakse. Armuasjus oled argipäevalgi romantiline.

Kaalud

See, mida praegu juurde õpid, laiendab silmaringi ja nii tekib sul häid võimalusi avardada oma tegevusvälja.

Skorpion

Rohkesti on neid, kes on valmis sind aitama ja sinuga koos tegutsema. Ole sõbralik ja avatud, sind ümbritsevad väga vahvad inimesed.

Ambur

Kõige tähtsamad on suhted. Kui keegi jääb sulle silma, siis tõenäoliselt on sümpaatia vastastikune – leiad õiged inimesed vaistlikult üles.

Kaljukits

Pidev teistega arvestamine, nende aitamine ja õpetamine väsitab sind. Vajad aega iseendale, sest patareid tahavad laadimist.

Veevalaja

Maailm tundub sulle põneva paigana, tahad käia uutes kohtades ja proovida uusi tegevusi. Rahaasjad edenevad tugeva intuitsiooni toel.

Kalad

Veenuse ja Neptuuni sekstiil toob romantilise, tundelise poole eriti eredalt esile. Vajad lähedust ja hellitusi, oled valmis armsama heaks palju tegema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles