Täna valitakse T1 Mall of Tallinnas Aasta Verivorst 2020

Naine
Copy
Liipa Talu päkapikud on valmis verivorstipidu avama!
Liipa Talu päkapikud on valmis verivorstipidu avama! Foto: Eesti Grilliliit

Nädalavahetusel toimub meelelahutus- ja kaubanduskeskuses T1 Mall of Tallinn verivorstipidu, kus valitakse välja Eesti parim verivorst 2020.

Eesti Verivorstipeo korraldaja, Eesti Grilliliidu juhatuse liikme Enn Tobrelutsu sõnul on verivorsti valik iga aastaga üha suurem: «Eesti poodides müüakse ilmselt rohkem verivorste kui kusagil mujal maailmas, seetõttu on õige valiku tegemine saabuvate pühade eel järjest keerulisemaks muutunud. Me teeme selle lihtsamaks - verivorstipeol saab degusteerida populaarsemaid ning uuemaid verivorste ja igaüks saab nende seast valida välja oma isikliku lemmiku.»

Verivorstide degusteerimine toimub laupäeval ja pühapäeval T1 restoranide ees kella 11.00-17.00. Taste of Tallinna restoranide küpsetatud vorste saavad kõik keskuse külastajad maitsta tasuta ja teha valik oma isikliku lemmiku kasuks.

Verivorste hindavad pimesi ka Eesti Grilliliidu kohtunikud. Verivorstipeo lõpuks selgub, milline vorst pälvib tiitli Aasta Verivorst 2020.  

Žürii teeb valiku kokku 33 erinevat sorti verivorsti vahel, nende seas on ka näiteks 2019. aasta parimaks kuulutatud Maks & Moorits «Kanepi verivorst» ja Rannarootsi «Verivorstid musta leivaga.» Lisaks söömisele toimub nii laupäeval kui ka pühapäeval praktiline töötuba «Eesti Rahva Verivorstikool,» mida viib läbi verivorstispetsialist Koit Kuusk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles