Päevahoroskoop ⟩ 5. detsember: Kaalud lähevad kallima peale närvi, Skorpion sõlmib eduka äritehingu

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad taevatähed tänaseks päevaks?

Jäär

Tööl võib tekkida huvitavaid võimalusi. Ka võid tutvuda inimestega, kellest edaspidi on kasu. Ent on ka võimalik, et keegi sulle sihilikult valetab.

Sõnn

Tööasjad võivad jõudsalt areneda. Esmatähis on see, et suhtleksid kõigi võimalike äripartnerite ja klientidega viisakalt.

Kaksikud

Hea päev armusuhete arendamiseks. Otsi üles inimene, kes sulle väga meeldib, ja eelista temaga aja veetmist muudele tegevustele.

Vähk

Ära hakka võõraste inimestega suhteid sõlmima. Pühendu nendele, kes on sinu kõrval aastaid olnud. Nad annavad sulle head nõu ja kindlustunnet.

Lõvi

Argiasjade ajamise keerises võid trehvata väga võluvat vastassoolist. Ära lase oma võimalust mööda, kindlusta see, et kohtuksite ka edaspidi.

Neitsi

Päeva mõjud on omajagu äkilised. Kipud enne tegutsema ja alles siis mõtlema, sa ei pruugi kuigi hästi talitseda oma teravat keelt.

Kaalud

Kõige kallim inimene võib sind kõige rohkem närvi ajada! Oled tema sõnade ja tegude suhtes ülemäära tundlik ja ärritud kergesti.

Skorpion

Võimalik, et suudad sõlmida mingi olulise lepingu või teostada eduka äritehingu. Mõne vanema targema inimese asjalik nõu kulub marjaks ära.

Ambur

Äriasjus võib tekkida suurepäraseid võimalusi. Ent pead väga hoolega valima, keda usaldada ja kelle nõu kuulda võtta.

Kaljukits

Ilmselt tunned end täieliku õnneseenena. Küllap pöörab sulle tähelepanu see inimene, kellelt seda kõige rohkem igatsed.

Veevalaja

Ära mõtle äri- ja rahaasjadele, pigem keskendu sellele, et ennast arendada, midagi uut teada saada. Keegi kolleegidest võib sulle niidiotsa kätte näidata.

Kalad

Pigem ära täna tööasjus kõige kaalukamaid otsuseid vastu võta. Võimalusi paistab küll olevat, ent oled teiste poolt mõjutatav.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles