Inglipuu: 600 lapse jõulusoovid veel täitmata

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Üheteistkümnendat aastat Maxima kauplustes kerkinud Inglipuudel oli sel aastal ligi 2100 lapse jõulusoovid. Heade Eesti inimeste abiga on pea kõik Inglid leidnud oma heategijad, kuid nüüd on oluline, et kõik kingitused jõuaksid ka lasteni.

Üle Eesti on tänase seisuga kokku kogutud juba 1500 kingitust, kuid suur osa ehk 600 nendest on veel kauplustesse tagasi toomata. Ingleid oodatakse tagasi Maxima kauplustesse hiljemalt 8. detsembriks, et kõik laste Inglipuu kingisoovid saaksid jõuluks täidetud.

«Meil on heameel, et ka tunduvalt suurenenud kogus Ingleid leidis heategija, nüüd on oluline saada kingitused õigeks ajaks kauplustesse tagasi, et jõuaksime kohalike omavalitsuste sotsiaaltöötajate ja Eesti Lasterikaste Perede Liiduga kõik kingid õigeks ajaks vähekindlustatud perede lastele toimetada,» sõnas Maxima müügi- ja turundusdirektor Janne Laik.

Tänavu ühendas Maxima esmakordselt jõud Eesti Lasterikaste Perede Liiduga, mis koondab nelja ja enama lapsega peresid kõikjal Eestis. Tänu sellele on kõrvuti kohalike omavalitsuste abiga kogutud laste 1600 sooviga kingisaajate hulgas ka 500 lasterikkast perest pärit last.

Inglipuul olevatele lastele võib kinke osta ka mujalt või siis ise valmistada ning tuua see samasse Maxima poodi, kust kingisoov võetud. Kingitused pakitakse ning toimetatakse  Eestis valdade ja linnade sotsiaaltöötajate abiga lasteni Jõulupühadeks. Kinke saab kauplustesse tuua 8. detsembrini. Inglipuude asukohad leiab SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles