Just need 4 tähemärki löövad suhtes olles õitsele

Triin Sepp
Copy
Mõned inimesed löövad õitsele justnimelt paarisuhtes.
Mõned inimesed löövad õitsele justnimelt paarisuhtes. Foto: Pexels

On inimesi, kellel pole mingit probleemi olla pikaajalises suhtes, kuid mõne teise jaoks tundub pühendumine liigne koorem, sest vallaline on ju nii lõbus olla. Seda, kui hästi sulle püsisuhted sobivad, võib määrata ka sinu sodiaagimärk. Kui otsid kaaslast pikemaks suhteks, siis proovi leida endale kaaslane just nende nelja märgi hulgast.

Kalad (19.veebruar-20.märts)

Kaladel on küll unistava ning tundliku veemärgi maine, kuid sellest lähtuvalt on neil hea vaist emotsioonide suhtes ning just see muudab nad niivõrd headeks kaaslasteks. Kalade jaoks on väga oluline mõista oma partnerit nii spirituaalsel kui ka filosoofilisel tasemel, seega pühendavad nad palju aega oma partneri süvitsi tundma õppimisele. Kui tunded juba tekkinud on, siis see veemärk enam ei tagane vaid annab endast 110% või enamgi, et toita oma kaaslase loomingulisust. Ka annavad nad oma partnerile aega ja ruumi, et viimane saaks tegeleda oma tunnetega ning Kalad hindavad väga kõrgelt oma kaaslase püüdlusi lähedasema suhte loomiseks.

Sõnn (20.aprill-20.mai)

Kuigi Sõnnid võivad vahel tunduda kangekaelsete ning armukadedatena, siis tegelikult löövad nad suhtes hoopis õitsele, sest nad naudivad pühendumist ning tahavad oma kaaslasega koos olla nii kaua kui võimalik. Et raske töö pole sellele maamärgile võõras, siis on nad nõus pühendama väga palju aega ja vaeva, et lahendada kõikvõimalikke suhteprobleeme. Sõnnidele meeldib ka elu nautida, seega võib nende kaaslane oodata tuliseid argumente, järgnevat leppimisseksi, hästi planeeritud puhkusi ning imemaitsvaid toite. Selle tähemärgi esindaja hellitab oma partneri ära ning ei lase mööda võimalust ka iseennast hellitada.

Vähk (21.juuni-22.juuli)

Vähk on väga tundeline ning oma partnerite suhtes ülimalt valiv veemärk. Erinevalt kaasveemärgist Kaladest, kes kipub oma unistustesse kaduma, on Vähk väga praktiline ning eelistab oma tundeid näidata justnimelt tegudega. Seega kui oled selle tähemärgi esindaja kaaslane, siis näitab su teine pool oma armastust välja just tegudega, näiteks hüppab ta peale tööpäeva poest läbi, kui sina selle unustasid, või tuletab sulle meelde, kui on aeg ravimeid võtta. Vähid on tõelised püsisuhte-inimesed ning neile ei meeldi üheöösuhted ega muud segased suhtevormid.

Kaalud (23.september-22.oktoober)

Kaalud tunduvad elavatki õhust ja armastusest, seetõttu on nad ka väga head suhteinimesed. Võluvate kaaslastena naudivad Kaalude sodiaagimärgi esindajad oma teisele poolele väikeste kingituste tegemist. Nad on tähelepanelikud ning kui kaaslane poetab mõne infokillu talle meeldiva asja kohta, siis talletavad Kaalud selle oma mälupanka, et hiljem mõneks tähtpäevaks just soovitud asi kinkida. Lisaks romantikale naudib see õhumärk ka kõike esteetilist, seega meeldib talle oma kaaslast tihti viia muuseumidesse ning kontsertidele - seda eriti juhul, kui viimane peaks ennast parajasti halvasti tundma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles