Päevahoroskoop ⟩ 3. detsember: Veevalajast saab politseikoer, Neitsi tehku silmarõõmu osas otsustav samm

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Mida lubavad taevatähed tänaseks?

Jäär

Superhäid võimalusi pakkuv aeg selleks, et tööasjus põhjalikke muudatusi teha. Mõjud autoriteetsena, vaevalt tehakse sulle takistusi.

Sõnn

Eriti soodne päev juhul, kui oled õpetaja rollis või pead kedagi juhendama. Samuti sobib aeg suhete arendamiseks.

Kaksikud

Aeg käima lükata äriplaanid, mida oled salamisi juba kaua ette valmistanud. Ehk sooritad väga olulise ostu- või müügitehingu.

Vähk

Küllap oled tööasjus viimasel ajal edusamme teinud. Nüüd aga algab ajajärk, mil tasub armuasjadele ja teistele partnerlussuhetele rõhku panna.

Lõvi

Kui sul on olnud terviseprobleeme, siis nüüd peaks tervenemine kulgema eriti kiirelt ja edukalt. Oskad energiat õigesti rakendada.

Neitsi

Kui üks inimene sulle väga meeldib, siis lõpeta nüüd ja kohe viljatu unistamine ning tee otsustav samm talle lähenemisel.

Kaalud

Alates tänasest tuleb rohkem tähelepanu pöörata sellele, et tagala oleks kindlustatud. Niisiis on olulisimad kodused suhted ja pereväärtused.

Skorpion

Võta süda rindu ja tule oma originaalsete ideedega lagedale! Publiku ees esinedes oled julge ja veenev, sind imetletakse.

Ambur

Hea päev koosolekute pidamiseks tiimikaaslastega, ajurünnakuteks ning pikemaajalise äritegevuse ja rahaasjade planeerimiseks.

Kaljukits

Palju õnne, Kaljukits! Suure õnne planeet Jupiter on sinu märki jõudnud ja jääb sulle toeks pea terveks järgnevaks aastaringiks.

Veevalaja

Suudad nüüd politseikoera osavusega jälile jõuda ka kõige paremini varjatud infole. Süvenemis- ja õppimisvõime on väga hea.

Kalad

Jõudu ja tegutsemislusti on küllaga. Eriti tõhusalt areneb sinu tegevus juhul, kui teed koostööd õigete inimestega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles