Kim Kardashian avaldas, kuidas ta Kanye Westiga tülitseb

Triin Sepp
Copy
File photo dated 06/05/19 of Kim Kardashian West, who has described the moment a death row inmate whose case she has championed received a stay of execution.
File photo dated 06/05/19 of Kim Kardashian West, who has described the moment a death row inmate whose case she has championed received a stay of execution. Foto: Jennifer Graylock/PA Wire/PA Images

Mitte kõik paarid ei ole kõigis asjades ühte meelt, eriti veel kõik kuulsused, kes omavahel suhtes on. Kim Kardashian avaldas ajakirjas The Cut, kuidas tema oma erimeelsusi kaaslase Kanye Westiga lahendab.

Kardashian tõi välja, et tema suhe Westiga on aastate jooksul arenenud ning ütles, et tüliõunte lahendamisel on abiks üksteise erinevuste aktsepteerimine. Naine rõhutas, et väga tähtis on kaaslase seisukohti austada. "On okei, kui te teineteisest aru ei saa. On okei, kui teil on vahel asjade kohta erinevad tunded," ütles Kim ja lisas, et nad näevad iga tekkinud tüli kui võimalust õppimiseks ning arenemiseks ja annavad üksteisele ruumi, et õppetunde seedida.

Kardashiani sõnul on tema suhe Westiga küll aastate jooksul palju muutunud, kuid ta mainib, et üks asi on alati olnud püsiv: tal on Kanyega alati lõbus. Kuigi Kim ei täpsustanud, mille üle paari peamised tülid on, võib meediakajastuse järgi arvata, et üks peamisi erinevusi kahe kuulsuse vahel on nende poliitilised vaated. Nimelt on Kanye kirjutanud mitmeid USA presidendi, Donald Trumpi pooldavaid säutse ning jagas Twitteris ka pilti endast kandmas kuulsat trumpi-toetajate punast mütsi.

Kui Kanye selliste sõnavõttude peale meedia rünnaku alla sattus, siis kaitses Kim abikaasat samuti säutsudega, milles süüdistas meediat Kanye demoniseerimises. Kardashian tõi muuhulgas välja ka selle, et kuigi enamikel inimestel, ka temal endal, on hoopis teistsugused poliitilised vaated, siis on tema kaasal õigus oma arvamusele ning Kimi arvates on inimestel õigus oma arvamusele, isegi kui see erineb tema omast.

Intervjuud lugedes tundub, et kuigi Kanye poliitilised väljaütlemised ja tujukas käitumine internetis on paari jaoks tüliõunaks, siis on Kim leidnud viisi, kuidas sellega toime tulla, ega pole lasknud sellel nende suhet mädanema ajada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles