Vaata, milline oli reaalses elus kasukas, mida reklaamiti kallihinnalise disainerrõiva piltidega

Naine
Copy

Kui sa näed internetis allahindlust, mis tundub «liiga hea, et tõsi olla», siis tõenäoliselt see polegi.

Mõni inimene saab oma õppetunnid kätte raskemal teel kui teised. Mis puudutab internetis ostlemist, siis paljudel inimestel ja brändidel ei ole mingit probleemi sind ninapidi vedada, müües ootustele (ja piltidele) mitte vastavaid tooteid. Paraku langevad petturite võrku just kergeusklikud inimesed, kes ei tea, et enamasti saad sa selle, mille eest maksad. Ei tasu arvata, et kallihinnaline disainerrõivas võib ühes kohas maksta tuhandeid eurosid ja teises kohas paarkümmend eurot.

23-aastase Malika juhtum võiks olla kõigile meeldetuletuseks, et internetis osteldes tasub olla skeptiline.

Küsite, et kuidas noor naine ämbrisse astus? Nimelt märkas Malika Instagramis sponsoreeritud postitust, kus müüdi ilusat karvast kasukat. Tegemist oli pika roosa kasukaga, mida katsid punased südamed. Malikale kasukas väga meeldis ning kuna see maksis soodushinnaga vaid 46 eurot, siis ta selle ka tellis.

Kasukas, mis lõpuks naiseni jõudis... No ütleme nii, et see ei olnud kaugeltki selline nagu pildi peal. «Varrukatega paberileht,» kirjeldas naine saadud kasukat. Milaka sõnul on kasukas tehtud nii õhukesest materjalist, et see paistab lausa läbi.

Milaka püüdis talle mantli müünud ettevõttega ühendust saada, kirjutades nende veebilehelt leitud meiliaadressile. Paraku sai ta vastuseks, et tema kiri ei jõudnud kohale, sest antud meiliaadressi ei eksisteeri.

Kõnealuse mantli müümiseks kasutati disainer Simonetta Ravizza loomingust tehtud pilte. Guugeldades selgub, et on veel teisigi lehti, kes kasutavad võltsingu müümiseks originaaltoote pilte.

Kas ka sina oled sarnaselt Malikale petta saanud? Kui jah, siis jaga oma kogemust kommentaariumis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles