Selgeltnägija Marilyn Kerro: naist ei tasu vihaseks ajada, naine võib olla kõige suurem nõid üldse!

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Marilyn Kerro.
Marilyn Kerro. Foto: Meelis Meilbaum

Vikerraadio saates «Owe Peterselli show» käis külas selgeltnägija Marilyn Kerro, kes ei armasta, kui teda nõiaks kutsutakse. «Mina olen selle poolt, et kõik naised on kuskilt poolt nõiad,» ütles Kerro. «Ma ütlen alati meestele, et naisi ei tohi vihaseks ajada. Naise viha on kõige suurem viha üldse!»

Marilyn Kerro ütleb, et teda ei häiri skeptikud, ta pigem isegi tervitab seda. «Mina olen selle poolt, et inimene peakski natuke skeptikuks jääma, seda [usku selgeltnägijatesse] peale suruda kindlasti ei saa,» ütles Kerro.

Lisaks pani Kerro inimestele südamele, et iga murega pole vaja nõidade-ravitsejate juurde joosta. «Sinna ei ole vaja minna iga asja või iga küsimusega – kuidas mu mehel läheb või millal ma abiellun või mitu last ma saan! Teispoolsus ja meie materiaalsus peavad olema tasakaalus, aga inimestel kipub see tasakaal käest ära minema.»

Kerro ütleb, et tema eesmärk on juhatada inimesi pigem kuulama iseennast, mitte kulutama tohutuid summasid selgeltnägijate juures. «Üldjoontes, kui minnakse nägijate juurde, küsitakse üüratuid summasid. Sellest on väga suur äri tehtud. Pigem kuula oma lähedasi, nemad on sinu energiaväljas kõige rohkem. Ilmselgelt sa peaksid neid rohkem kui seda, keda sa oled kümme minutit oma elus näinud.»

Marilyn rääkis ka sellest, kuidas on olla samal ajal nägija ja ema. «Kodus ma olen ikkagi ema, ma ei tungi tema [lapse] energiavälja.»

Kuula tervet saadet siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles