Uuest nädalast saab Finnairi äriklassis valitud lendudel nautida Michelini tärni väärilisi Hiina hõrgutisi

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Michelini tärniga pärjatud tippkokk DeAille Tam
Michelini tärniga pärjatud tippkokk DeAille Tam Foto: Finnair

Finnairi signatuurmenüü partnerluste programmiga liitus Michelini tärniga pärjatud tippkokk DeAille Tam, kelle hõrgutisi saab maitsta äriklassis Hiinast Helsingisse lennates.

Hongkongi tippkoka DeAille Tami koostatud hooajalist signatuurmenüüde sarja saavad Finnairi äriklassi reisijad proovida alates 5. detsembrist kõigil pikamaalendudel Hiinast Helsingisse. Finnairiga saab Hiinas lennata seitsmesse sihtkohta: Shanghai, Nanjing, Guangzhou, Xi’an, Hongkong ning Pekingi Capitali ja Daxingi rahvusvaheline lennujaam.

Finnairi signatüürmenüü DeAille Tam
Finnairi signatüürmenüü DeAille Tam Foto: Finnair

DeAille Tam on auhinnatud kokk, kes on töötanud kolme mandri tipprestoranides. Ta pärjati 2018. aastal esimese naiskokana Hiinas Michelini tärniga ja on teinud koostööd mitme rahvusvahelise kaubamärgiga. DeAille Tami loodud roogadel on tänapäevane Hiina köögist inspireeritud käekiri, mille menüüs kohtub ida läänega ning kus esikohal on värsked maitsed. 

«Minu kirg on tuua Hiina köök laiema publikuni. Toidu kaudu tahan tekitada elamusi ja mälestusi ning lennureis on selleks ideaalne koht,» kirjeldas DeAille Tam oma toidufilosoofiat.

«Signatuurmenüüde partnerluste programmis on fookuses kõik Finnairi peamised sihtturud. Meil on väga hea meel uue koostöö üle Hiina tippkoka DeAille Tamiga, kes kohtleb iga maitset ja rooga nagu kulinaarset seiklust,» ütles Finnairi lennuteenindusjuht Maarit Keränen.

Finnair alustas menüüpartnerluste programmi 2013. aastal ja on teinud läbi aastate koostööd paljude tunnustatud kokkadega Soomest, USAst, Jaapanist ja Hiinast Koreani, kes on loonud äriklassi jaoks oma signatuurmenüüd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles