Aasta kuritegelikud geeniused: paar lavastas röövi, ostis saadud raha eest kihlasõrmused

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Callie Carswell ja Clarence Moore
Callie Carswell ja Clarence Moore Foto: AP / Scanpix

Mida teeksid sina kihlasõrmuse nimel? Üks paar tõestas end aga eriti kuritegelikul moel.

Põhja-Carolinas elav ja töötav Callie Carswell (24) teatas esmaspäeval politseile, et tema töökohta Big Daddy’s poodi sisenes suure noaga mees ja nõudis temalt raha, vahendab Daily Mail. Uurijad märkasid aga õige pea, et naise jutt ei lähe kokku sellega, mida võis näha turvalindistustelt. Selgeks sai, et röövel oli Callie enda 40-aastane kallim, Clarence Moore III.

Turvakaamera lindistusel on näha, kuidas maskis röövel siseneb ning nõuab raha. «Ma püüan,» nutab Callie. «Ma püüan. Palun, mul on lapsed.»

Hetked pärast seda, kui röövel 2960 dollariga lahkus, helistas pealtnäha endast väljas Carswell politseisse. Uurijad aga väidavad, et naise hirm oli teeseldud ning osa paari kuritegelikust plaanist.

Callie postitas samal õhtul Facebooki: «Mind rööviti täna mu töö juures. See on kõige õudsem asi, mida ma iial olen läbi elanud. Minuga on korras, aga nad võtsid palju raha, mille ma andsin neile, et nad lahkuks ja mind ei tapaks. Mu boss ütles, et tegin õigesti. Ma olen lihtsalt endast väljas ja mul oli paanikahoog. Aitäh kõigile muretsemast, minuga on korras...»

Varakult järgmisel hommikul läks paar Walmarti poodi, ostis sealt kihlasõrmused ning ühtlasi filmis enda kihlumise üles.

Kui võimud Moore’i auto läbi otsisid, leidsid nad sealt raha, käsitsi kirjutatud nimekirja asjadest, mida rööviks vaja, relva ja riided, mis Moore’il röövi ajal seljas olid. Carswelli telefonist leiti kihlumisvideo ja tšekid tõendasid, et sõrmused osteti röövitud rahaga.

Carswell ütles meediale, et polnud asjaga seotud ning ähvardas üht ajakirjanikku rünnata. Politsei esitas naisele süüdistuse relvastatud röövis, 911 väärkasutamises ning valeütluste andmises. Moore’ile esitati süüdistus relvastatud röövis. Meest on varem karistatud seksuaalkuritöös, ohvriks oli 13-aastane laps.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles