Astroloogide sõnul on just need 3 tähemärki voodis allaheitlikud

Triin Sepp
Copy
Nii mõnigi inimene on huvitatud voodis allaheitlikust rollist.
Nii mõnigi inimene on huvitatud voodis allaheitlikust rollist. Foto: stocksnap.io

Kas otsid oma voodiellu veidi vürtsi? Ehk on sul aeg katsetada domineerivate ning allaheitlike rollidega, kus viimase esindaja annab kogu seksuaalse kontrolli dominantsele partnerile. Muidugi peavad sellise rollimängu reeglid olema enne partnerite poolt selgelt läbi räägitud. See on huvitav viis, kuidas mõlemad partnerid saavad kogeda midagi tavapärasest erinevat, kuid mitte kõik inimesed pole nõus allaheitlikku poolt mängima. Allpool leiad aga kolm sodiaagimärki, kellele see roll isegi ahvatlev võib tunduda.

Vähk (21.juuni-22.juuli)

Kui juttu tuleb otsuste langetamisest, siis Vähid on enamasti hea meelega nõus laskma oma kaaslasel otsustada, eriti kui tegemist on voodieluga. Vähil on väga hea kujutlusvõime ning kuigi sel veemärgil ei ole oma fantaasiate jagamisega mingit probleemi, siis eelistavad nad siiski, et partner haarab ohjad, et need fantaasiad ellu viia. Selle tähemärgi esindajad on tihti liiga armsad, õrnad ning sentimentaalsed, et endale dominantset rolli võtta ning muretsevad pigem oma partneri seksuaalsete vajaduste pärast, jättes ennast tihti tahaplaanile.

Neitsi (23.august-22.september)

Huvitaval kombel on Neitsid tihti voodis allaheitlikud, kuigi nad kipuvad olema kontrollifriigid kõigis teistes eluvaldkondades. Neitsid tegelevadki päevad läbi teiste inimeste aitamise ning nende probleemide lahendamisega, seega võib nende jaoks nauditav olla see, kui magamistoas keegi teine vahelduseks ohjad haarab. Selle maamärgi esindajad on lahke loomuga, jagades nõu armuasjades ning aidates inimestel endid paremaks muuta (isegi kui inimesed ei pruugi neilt otseselt abi paluda). Seksi ajal allaheitlik olemine annab Neitsitele hea võimaluse lõdvestuda ning lasta vahelduseks oma partneril ennast kamandada.

Kaalud (23.september-22.oktoober)

Kaalud soovivad tihti inimestele meele järele olla ega soovi kellegagi konflikti astuda, seetõttu peegeldavad nad tihti teiste inimeste käitumist ning arvamusi. See tähemärk naudib allaheitlikuks pooleks olemist eelkõige seetõttu, et partner jagab talle suundi ning juhiseid. Aeglased ning tundelised Kaalud on kõige õnnelikumad just siis, kui saavad oma paariliselt konkreetseid suunitlusi, mida teha, et kaaslasel kõige mõnusam oleks. Selle õhumärgi esindajatel on tihti raskusi otsuste langetamisega, seega kui paariline juhtimise enda kätte võtab, saavad Kaalud lihtsalt lõõgastuda ning ennast nautida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles