Need 3 sodiaagimärki on armastuse suhtes eriti ettevaatlikud!

Triin Sepp
Copy
Mitte kõigi tähemärkide esindajad ei soovi pea ees suhtesse hüpata.
Mitte kõigi tähemärkide esindajad ei soovi pea ees suhtesse hüpata. Foto: pexels.com

Uute suhete alustamine ning enese avamine on alati keeruline. Pead vaevavad kahtlused, et ehk ei meeldi me oma silmarõõmule või otsivad nad suhtest hoopis erinevaid asju või pole universum teie kooselu lihtsalt toimima loonud. Sellised kõhklused painavad meid kõiki, kuid on mõned tähemärgid, kes nendest lähtuvalt oma tunded kiivalt enda teada hoiavad ning armastuse võimalusele väga ettevaatlikult lähenevad.

Neitsi (23.august-22.september)

Neitsi on maamärk, kes hoiab oma jalad alati kindlalt maa peal ning läheneb kõigile olukordadele loogikast ja praktilisusest lähtudes. Nad on loomu poolest veidi häbelikud ning soovivad seetõttu tunda end suhetes eriti kindlalt, ega ole suuri romantilisi žeste või avalikke tundepuhanguid hindavad inimesed. Selle asemel võib Neitsi loogiline mõtlemine viia teda oma armastavate tunnete varjamiseni. Hirm romantilist riski võttes suhte üle kontroll kaotada on korda ja stabiilsust armastavatele Neitsitele liig.

Kaalud (23.september-22.oktoober)

Kaalud, nagu ka nimi ütleb, on tasaskaalu ja harmooniat armastav märk. Mõtlikud Kaalud soovivad kõiki end ümbritsevaid inimesi õnnelikuks teha, eriti oma romantilist partnerit. Nad saavad aru, et suhted nõuavad kompromisse, seega on nad valmis oma vajadused kellegi teise heaolu nimel ohvriks tooma. Just seetõttu võib selle tähtkuju esindaja oma tundeid kaaslase eest varjata, sest ei soovi neile haiget teha. Kaalud hindavad stabiilsust üle kõige, ega ole altid võtma riske, mis võivad suhete tasakaalu häirida.

Kaljukits (22.detsember-19.jaanuar)

Kinnise loomu ning kõrge enesedistsipliiniga Kaljukitsedele meeldib järgida kindlat graafikut, et oma eesmärke saavutada. Nad kipuvad omaette hoidma ning vältima intiimseid vestlusi oma tunnetest ja saavutustest. Kahjuks tekitavad sellised isaloomujooned Kaljukitsedesse tihti pessimistlikud väljavaated elule ning nad eeldavad inimestest kõige halvemat, sest see tundub neile realistlikum ning vähendab inimestes pettumist. See maamärk ei räägi kaaslasele oma tunnetest enne, kui ei tunne end tema läheduses täiesti mugavalt. Ent kui neil õnnestub oma kahtluste ja negatiivsuse võrgust välja murda, siis on Kaljukits väga soe ning hoolitsev kaaslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles