Hinge peegel: millisele iseloomule viitab silmavärv?

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: Pexels

Inimesele silma vaadates võib tema kohta nii mõndagi õppida.

Limon kirjutab, et silmi on hinge peegliks peetud juba iidsetest aegadest. Usutakse, et iirise värv viitab inimese iseloomujoontele ning sellele, kuidas ta käitub. Nii võid sõbra silmi uurides temast palju huvitavat teada saada.

Rohelised silmad

Rohesilmsed inimesed on rahulikud ja neile saab loota. Nad väldivad konflikte, kuigi on mõneti paindumatud. Nad lihtsalt ei talu tülitsemist. Samuti oskavad nad armastada ja olla monogaamsed. Kui nad juba on oma kireobjekti välja valinud, jäävad nad talle truuks.

Hallikasrohelised silmad

Otsustusvõimelised ja kindlameelsed – nad mitte ainult ei planeeri, vaid ka jõuavad kõrgustesse. Neil on tugev energia, mis kannab neid läbi kõikide raskuste.

Hallid silmad

Tõelised õnnesärgis sündinud. Vaprad ja muretud, nad tormavad kõige uskumatutesse seiklustesse, võtavad ette keerukaid lahinguid ja võidavad need. Ainus miinus? Tohutu armukadedus.

Sinised silmad

Nad saavad endaga hästi hakkama, on kainemeelsed ning harjunud saama, mida tahavad. Ta paneb paika eesmärgi ja saavutab selle. Kuid andestust on neilt inimestelt raske saada.

Pruunid silmad

Pruunisilmsed inimesed naudivad suurt edu vastassoo seas. Nad on väga kirglikud natuurid, kes võivad aga emotsioonidega üle pingutada. Probleemiks on liigne temperament.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles