Meigikunstnk Bobby Browni 3 parimat meiginõu 50+ naistele

Naine
Copy
Susan Sarandon (73) on suur Bobbi Browni kosmeetikatoodete austaja.
Susan Sarandon (73) on suur Bobbi Browni kosmeetikatoodete austaja. Foto: Brent Perniac/ADM/Capital Pictures/BPC/ADM/Capital Pictures

Kui su vanus hakkab lähenema 50. eluaastale või on üle selle, on raske end samamoodi meikida nagu 20-aastaselt. Keegi ei tea seda paremini kui ameerika meigiguru Bobbi Brown. Siin on tema kolm parimat nõuannet. 

Bobbi Brown on üks kuulsamaid meigikunstnikke, kes lõi omanimelise kosmeetikafirmaga impeeriumi. Naised üle kogu maailma armastavad tema tooteid (hertsoginna Kate tegi oma pruudimeigi just Bobby Browni toodetega) ja usaldavad tema nõuandeid. 

62-aastane Brown on iseenda ettevõtte parim reklaamnägu ning  jagas Purewow kolumnis nõu küpsema nahaga naistele.  

Bobbi Browni kolm parimat ilunõu 

Parim asi, kuidas oma näole kiiresti värskust võluda, on põsepuna. Kõik algab aga muidugi niisutavast näokreemist, sest küps nahk on noore nahaga võrreldes kuiv.

Kuidas leida õige toon? Tuleb vaid meenutada, milliseks su põsed punastades värvuvad — selle järgi tuleb kõige sarnasem värv otsida.

Alusta põse keskosast ja tõmba põsepuna üle põsesarna kuni juuksepiirini. Bobbi Browni saladus on kahe põsepuna kasutamine. Teisega, põhivärvist veidi heledamaga, toonita lõpuks veelkord põskede keskosa. See annab ilusa kuma.   

Silmiavav trikk

Teatud east alates ei tohiks enam kunagi niisutavast silmakreemist ilma olla. Staarmeikari sõnul tuleb silmakreemi näole kanda nii õhtul kui hommikul. Seejärel tuleb peitevärv. Ideaaljuhul hooldab see nahka ja on vaba kahjulikest koostisainetest. Peitevärv peaks olema tooni võrra heledam jumestuskreemist, see paneb silmad särama ja nii-öelda avab pilgu. 

Lauvärv ennetab ärritusi

Bobbi Brown teab, et paljudel vanematel naistel kipub nahk — eriti tundlik nahk silmade ümber — kiiresti ärrituma. Põhjus on selles, et menopausi ajal muutub hormoonide tasakaal nii tugevasti, et see mõjutab ka nahka väga suurel määral. Ärrituste vältimiseks tuleks õli- või geelipõhisest kreemjast lauvärvist loobuda ning puuderlauvärvi kasutada. Silmade esiletoomiseks soovitab meigikunstnik veidi tumedamaid pruune, halle või beeže toone, kirjutab Freundin. 

Tagasi üles