3 viisi, kuidas tema sõnumid reedavad, et ta mängib sinuga

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Foto: stocksnap

Flirtimine võib tunduda ühe suure mänguna, mis on väga väsitav. Mõtled sa sageli, kaua peaksid ootama, et talle vastata? Mitu hüüumärki on sobiv lisada?

Kui kord olete sellest veidrast tundma õppimise faasist välja jõudnud, tunned ilmselt suurt kergendust, et ei pea enam iga sõnumiga saadetud sõna kaaluma. Kuid see ei pruugi alati nii olla ning märgid, et ta vaid mängib sinuga, võivad olla sõnumites üliselged – kui sa neid vaid näha oskad ja tahad.

Suhtetreener Claudia Cox ütleb Elite Dailyle, et kui su kallim ka pärast suhte ametlikuks tegemist tekstib sinuga samamoodi nagu alguses ja sellest on raske sotti saada, siis on oluline meeles pidada, et asi on temas, mitte sinus. «See pole seetõttu, et sa pole erutav, ligitõmbav või piisavalt imeline,» ütleb ta. «Asi on temas ja tema ebakindluses.»

Võimalik, et su partneril on probleeme pühendumise ja lähedusega, seega võib tema sõnumite teel mängimine olla üheks viisiks, kuidas omaenda suhtega seotud hirmudega hakkama saada ja vältida liigset lähedust. Igal juhul tasub temaga sellest rääkida, kui sa tunned, et ta pole sinuga otsekohene ja aus.

Cox toob välja kolm märki, millele tähelepanu pöörata. Põhiline aga on see, et asi tasub jutuks võtta, kui sa ei saa seda, mida vajad. See võib haiget teha, kuid kui keegi tahab sinuga rääkida, siis ta seda ka teeb. Sa väärid inimest, kes on sinuga alati aus, nii telefonis, sõnumite teel kui ka päriselus.

  1. Tundub, nagu ta ei vastaks meelega. Kui sa pead pidevalt ootama, et ta sulle vastu kirjutaks ja sa tead, et tal on telefon näpus, on aeg asi jutuks võtta. Muidugi ei pea te iga sekund sõnumeid vahetama ja olema teineteisele kättesaadavad, kuid kui sa tunned end hüljatuna ja oled oodanud nädala, et ta su sõnumitele vastaks, on täiesti okei, kui sa sellest temaga räägid.
  2. Ta paneb sind endas kahtlema. Sõnumite saatmine on keerukas, kuna sa ei tea kunagi, mida inimene täpselt mõtleb. Sõnumeid on kerge valesti tõlgendada, kuid kui su partner paneb sind alati end pahasti tundma ja keerab su sõnu, on aeg päriselus jutuajamine maha pidada. Näiteks saadad sa rõõmsa «Tere hommikust!» sõnumi ja saad vastu passiivagressiivse «Sorri, mul on megakiire, mul pole aega sinuga iga sekund suhelda» vastuse. Teil võivad olla erinevad suhtlusstiilid, kuid kui sa pidevalt tajud, et pead sõnu hoolega valima, tasub asjast rääkida.
  3. Ta räägib pidevalt teistest inimestest. Partneriga on tore teiste inimeste üle arutleda, kuid kui ta räägib pidevalt näiteks oma eksist ja püüab sind armukadedaks teha, siis, jällegi, on aeg asi teemaks võtta. Kahtlane on ka see, kui ta oma tegemiste osas salatseb.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles