Just nii annavad erinevate tähemärkide esindajad märku tärganud tunnetest

Triin Sepp
Copy
Tihti pole kerge aru saada, et kellelgi sinu vastu tunded on.
Tihti pole kerge aru saada, et kellelgi sinu vastu tunded on. Foto: pexels.com

Värskelt tärganud tunded toovad endaga kaasa palju võimalusi. Aga mis siis, kui sa ei märkagi, et kellelgi sinu vastu tunded tekkinud on? Iga tähemärgi esindaja käitub natuke omamoodi, kui sa talle meeldid: üks on flirtiv, teine kohmetu, kolmas väldib sind täielikult. Lisaks muutume me täiskasvanuks saades oma tunnete väljendamises veelgi vähem otsekoheseks. Kui kahtlustad, et mõne tähemärgi esindajal võivad sinu vastu tunded olla, siis loe järgnevaid juhtnööre, et asjas selgusele jõuda.

Veevalaja (20.jaanuar-18.veebruar) - Kohmetu

Veevalajad on tavaliselt väga lõõgastunud inimesed, seega kui nad hakkavad endas kahtlema, annab see märku sellest, et neil on kellegi vastu tunded tekkinud. See õhumärk võib hakata käituma veidi lapsikult, seega kui nad parajasti ei nihele või sõnu sassi ei aja, siis on oodata sõrmega torkimist või patsist tirimist, et silmarõõmu tähelepanu püüda. See on nende viis öelda: «Hei, ma olen sinust sisse võetud.»

Kalad (19.veebruar-20.märts) - Häbelik

Kuigi kalad on üldiselt oma tunnete väljendamisel avalad, siis uute tunnete tekkides ei pruugi nad nii otsekohesed olla. Kalad elavad tihti oma fantaasiamaailmas, seetõttu tundub neile loomulikum lihtsalt unistada kellegagi kohtingule minemisest, selle asemel, et silmarõõm päriselt välja kutsuda. See veemärk on tavaliselt heas tujus ning sõbralik, seega kui sulle tundub, et ta taandab end häbelikult vestlusest, siis võib üheks põhjuseks olla justnimelt salajane kiindumus.

Jäär (21.märts-19.aprill) - Narriv

Jäärad on väga enesekindlad, seega kui neil kellegi vastu tunded tekivad, siis ei muretse nad tavaliselt eriti palju - nimelt on nad kindlad, et võidavad selle inimese südame. See tulemärk on alati valmis astuma esimest sammu, ent neile meeldib ka jahiga kaasnev elevus, seega võivad nad esialgu mängida kättesaamatut. Pane hoolega tähele - kui mõni Jäär sinuga flirdib ja vestluses vihjeid loobib, siis on võimalus, et ta ootab, et sa teda jahtima asuksid.

Sõnn (20.aprill-20.mai) - Puudutav

Sõnn on tähemärkidest kõige taktiilsem ning nad kasutavad puudutusi tihti selleks, et end teistega lähedasena tunda. Emotsionaalse läheduse asemel otsib see maamärk oma silmarõõmuga hoopis füüsilist kontakti, seistes nende lähedal ning kasutades iga võimalust, et neid «kogemata» puudutada. Seega kui mõni Sõnn eemaldab pidevalt su kampsuni pealt juuksekarvu või peidab kaela taga asuvat silti pluusi sisse, siis ehk üritab ta sulle nende liigutustega hoopis signaali saata?

Kaksikud (21.mai-20.juuni) - Vasturääkiv

Kaksikud on duaalsuse märk ning nende tuju võib ilma ette hoiatamata vahetuda mõne hetkega. Seetõttu pole harv juhus, kui sotsiaalne Kaksik ühel hetkel inimese vastu väga intensiivset huvi üles näitab, kuid järgmisel hetkel teeb näo, nagu näeks teda esmakordselt. Selles õhumärgis sündinud inimesed ei suuda tihti lõplikke otsuseid teha, seega on nad harva oma käitumises uue silmarõõmu vastu järjepidevad. Kui Kaksik saadab sulle eriti segaseid signaale, siis on võimalik, et ta on sinust sisse võetud.

Vähk (21.juuni-22.juuli) - Armas

Vähid on niigi suure südamega hellikud, kuid kui neil kellegi vastu tunded tekivad, siis näitavad nad selle inimese vastu veelgi rohkem hoolivust ja armastust üles kui tavaliselt. Seetõttu on kahjuks tihti keeruline vahet teha, millal Vähid flirdivad ning millal nad lihtsalt sõbralikud on. Ent kui see veemärk hakkab sulle omatehtud küpsiseid saatma, pakub vabatahtlikult välja, et viskab su autoga kuhugi ära, või teeb su välimuse kohta lakkamatuid komplimente, siis on tõenäoline, et selles ülepakutud sõbralikkuses on peidus sõnum «ma tahan sinuga midagi rohkemat kui sõprus».

Lõvi (23.juuli-22.august) - Eputav

Nagu ka teine tulemärk Jäär, ei muretse Lõvi kunagi selle pärast, et ehk tema kiindumusele ei vastata samaga. Sest olgem ausad - kes ei tahaks temaga kohtingule minna? Ent isegi kui Lõvi eneskindlus on sama tugev kui kalju, tahavad nad täiesti kindlaks teha, et ka uus silmarõõm teaks, kui ägedad nad täpselt on. Seega võib värskete tunnetega Lõvisid väga kergesti leida oma saavutustega häbitult eputamast, mis on märk sellest, et ilmselt on nad sinust huvitatud.

Neitsi (23.august-22.september) - Entusiastlik

Neitsid on väga head vestluskaaslased, kuid nad annavad veelgi paremat nõu. Kui keegi neile silma jääb, siis pöörab see maamärk oma huviobjektile väga palju tähelepanu, küsib tema kohta lademetes küsimusi ning kuulab antud vastuseid väga tähelepanelikult. Kuid see pole veel kõik! Ehk on ta silmarõõmul probleeme mõne õppeainega? Juba on Neitsi lubanud aine selgeks tegemisel aidata. Või tunneb kiindumuse pälvinu, et tal löövad lained üle pea kokku? Neitsi pakub vabatahtlikult välja, et aitab neil näiteks tuba koristada. Sellest lähtuvalt võibki öelda, et Neitsi meelitab sind ergutustüdruku ning isikliku assistendi kooslusega.

Kaalud (23.september-22.oktoober) - Tagasihoidlik

Kaalud on loomu poolest ebakindlad, sest nad hoolivad väga teiste arvamusest ning soovivad jätta parimat esmamuljet. Kui see õhumärk armub, siis käitub ta tihti oma silmarõõmu peegelpildina: naerdes temaga samal ajal, lahkudes peolt samal ajal ning nõustudes kõigega, mida huviobjekt ütleb. Seega kui tuleb välja, et mõnel Kaalude tähemärgi esindajal on sinuga sama lemmikbänd, lemmiktoit või lemmikvärv, siis ei pruugi see mitte olla kokkusattumus vaid hoopis tema kiindumuse väljendus.

Skorpion (23.oktoober-21.november) - Eemalehoidev

Skorpionid on ettevaatlikud ning umbusklikud, seega kipuvad nad värskete tunnete puhul pigem antud inimesest eemale hoidma kui nendega otse suhtlusse asuma. See veemärk armastab salapärane olla ning mis võiks olla veelgi parem saladus, kui teiste eest kiivalt varjatud tunded kellegi vastu! Skorpioni jaoks on oma salapära hoidmine väga oluline, seega kui näed, et mõni selle tähemärgi esindaja seisab üksi, ent heidab sellest hoolimata sulle aeg-ajalt pilke, siis võib vabalt olla tegemist uue austajaga.

Ambur (22.november-21.detsember) - Mänglev

Rõõmsad ja mänguhimulised Amburid ei hoia kunagi seiklustest ja väljakutsetest eemale. See hea iseloomuga tulemärk on üsna kehv saladuste hoidmises, isegi kui need on tema enda omad, seega ei jää tema uue kiindumuse objekt eriti kauaks saladuseks. Amburid naudivad lõbusalt aja veetmist ning seetõttu annavad nad endast kõik, et ka nende silmarõõmul oleks nii tore, kui vähegi võimalik. Seega kui näed, et mõni Ambur su lähedal on veelgi rohkem naljatlev ja energiat täis kui tavaliselt, siis ehk üritab ta sellega sulle oma tunnetest märku anda.

Kaljukits (22.detsember-19.jaanuar) - Jäik

Kaljukitsed kipuvad asju reeglite järgi tegema, nende jaoks on rüütellikkus ikka veel au sees. Neil on ka veidi vanamoelised vaated oma kiindumuse väljendamisele ning seetõttu võivad nende lähenemiskatsed tunduda veidi liiga lihvitud või sunnitud. Kaljukits võib avada sulle ukse, võtta seljast su mantli, tõmmata laua alt välja tooli. See tundub ehk nagu liigne püüdlikkus, kuid tegelikult üritab see maamärk lihtsalt talle omasel ning veidi kohmetul moel sinu tähelepanu püüda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles