Mida käekiri su kohta reedab?

Naine
Copy
Foto: Lisa Fotios / Pexels

Käsi südamele: millal sa võtsid viimati pastaka kätte ja kirjutasid midagi päriselt paberile? Ostu- ja to-do-nimekirjad ei lähe arvesse.  Sealjuures reedava kirjatähed iseloomust rohkemgi kui su tähemärk. 

Kirja kirjutamine ehtsa sulepeaga näib nagu mingi relikt kusagilt 90ndatest või veelgi iidsemast ajast. Nutiajastul piisab ju klaviatuurist ja ekraanist. 

Ometi ütleb meie käekiri meie iseloomu kohta väga palju. Kui oskad vaid välja lugeda — ja grafoloogid seda oskavad. Grafoloogia eksisteerib juba 17. sajandist, isegi grafoloogide kutseühing on olemas. On kolm põhipunkti, mille järgi analüüsitakse iseloomu käekirja järgi: suurus, kuju ja kalle, kirjutab Cosmopolitan. 

1. Suurus

Suured tähed: sa oled uhke, sõbralik ja avatud ning enesekindel. Peale selle on sul palju mõtteid ja plaane, mille sa töötad pisima detailini välja. 

Keskmine käekiri: Sa oled tasakaalukas, ettenägelik ja sul on terve arusaam inimesest. 

Väike käekiri: sa mõtled majanduslikult, optimeerivalt ja positiivselt. Mõnikord sa kaotad ennast detailidesse ja unustad kõik enda ümber, nii et oled üllatunud, kui asjad ei lähe päris nii, nagu sa endale ette kujutasid. 

Väiksemaks muutuv käekiri: sa oled pisike palavikuline närvipundar. Sageli on sul ülikiire ja niivõrd palju teha, et oled sellepärast ka üsna kannatamatu. 

2. Kuju

Teravad kirjatähed: jäigad, teravad käekirjad annavad tunnistust auahnest isiksusest, kellel on tublisti temperamenti. 

Ümmargused kirjatähed: sa oled «sõbralik naabritüdruk», armastusväärne, sõbralik, abivalmis ja meeldiv kaaslane. 

Ebaühtlased «lainetavad» kirjatähed: sinu eneseteadvus on VÄGA suur. Sa oled pigem ekstravertne ja sinus on see miski, mis teeb sust #girlbossi.

Väiksed kirjatähed: ettevaatlik, rahulik ja kontrollib olukorda. 

Laiad kirjatähed: sul on väga tugev isiksus, sa tead, mida sa oskad ja tahad. 

3. Kalle

Ettepoole kaldu: tundlik, sa tahad kõigile meeldida ja sul on teatav kalduvus teistest sõltuv olla. 

Püsti: Sa oled otsekohene, aga mõnikord ka veidi taktitundetu ja kannatamatu, see-eest aga heasoovlik. 

Tahapoole kaldu: mässaja, kes alati ütleb, mida ta mõtleb. Sa oled teistsugune kui teised naised — ja just nii sulle meeldibki. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles