Hertsoginna Kate tekitas teatris furoori

Naine
Copy
Catherine, Cambridge'i hertsoginna
Catherine, Cambridge'i hertsoginna Foto: Nils Jorgensen/Capital Pictures/JOR/Capital Pictures

Prints William ja hertsoginna Kate käisid esmaspäeva õhtul Londoni Palladiumis teatris. Kui prints jäi truuks oma klassikalisele smokingule, siis tema abikaasa lõi kleidivalikuga nii mõnedki teatrihuvilised pahviks. 

Prints William oma tagasihoidliku välimusega suurt elevust esmaspäeva õhtul ei tekitanud, küll aga Camebridge'i hertsoginna Catherine, kirjutab T-online. 

Alexander McQueeni pitskleit

Kuninglikule heategevusüritusele Londoni Palladiumis ilmus hertsoginna Catherine Alexander McQueeni kehasse töödeldud maani pitskleidis, millel on sügav seljadekoltee. Beeži aluskleidi ja musta pitspealise juurde kuulusid pärlkõrvarõngaid ja must ridikül. 

Prints William ja hertsoginna Kate etendusel «Royal Variety Performance» Londoni Palladiumis. 
Prints William ja hertsoginna Kate etendusel «Royal Variety Performance» Londoni Palladiumis. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment
Cambridge'i hertsoginna Catherine Londoni Palladiumis. 
Cambridge'i hertsoginna Catherine Londoni Palladiumis. Foto: Doug Peters/Doug Peters/EMPICS Entertainment

Mis üritusega oli tegu?  

Iga-aastast etendust käisid ületulevased troonipärijad ka 2014 ja 2017 vaatamas. See toetab heategevusfondi Royal Variety Charity, mille patrooniks on kuninganna Elizabeth II. Raha, mis show'ga kogutakse, läheb Suurbritannia meelelahutajate toetuseks, kes vajavad seda kas vanuse, haiguse või raskete aegade tõttu. 

Cambridge'i hertsog ajab pärast teatrietendust juttu Robbie Williamsi ja Romesh Ranganathaniga. 
Cambridge'i hertsog ajab pärast teatrietendust juttu Robbie Williamsi ja Romesh Ranganathaniga. Foto: Geoff Pugh/The Daily Telegraph/PA Wire/PA Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles