Galerii: Evelin Võigemasti pingutuseta elegantne ilu

Dagmar Lamp
, Teemaveebide osakonna juhataja
Copy

Evelin Võigemast tõmbas üll Alpaka uue kollektsiooni, et tuua meieni Anni Ilvese disainitud põhjamaise taeva vormid, pilvpehmed materjalid ja meeli paitavad kudumid.

Ümarad varrukad, õhkõrn soonik ja naiseliku lookleva joonega tegumood loovad mõnusa kombo ning muudavad sügistalvise garderoobi hetkega helgeks. Kudumite monokroomne ja malbelt pastelne värvispekter jätab ruumi kandja isikupärale. Alpaka uus kudumikollektsioon ammutab inspiratsiooni põhjamaise taeva vormidest. Õhulised pilvpehmed materjalid, volüümikad siluetid ja kaare motiivid paitavad meeli ja mõjuvad lõõgastavalt. 

Kollektsioonist leiab alpakavillaseid soojust ja pehmust õhkavaid kampsuneid, kardigane, kleite, veste, pontšosid ja aksessuaare. Disainide autor on Anni Ilves.

Uue kollektsiooni peadpööritavalt lummavad fotod valmisid koostöös armastatud Eesti näitlejanna Evelin Võigemastiga, kes on naiselikkuse ja julguse ideaalse tasakaalu kehastus. Evelini pingutuseta elegantne ilu väljendab hästi uue kudumikollektsiooni olemust.

Kudumid on valmistatud kohevpehmest ja äärmiselt soojapidavast alpakavillast, mille külluslik tekstuur mõjub kui pilve pehme paitus. Alpakade vill on tuntud ka nahasõbralikkuse, siidisuse ja vastupidavuse poolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles