Pehmelt öeldes ebaviisakas: naine sõitis 3 tundi kohtingule lihtsalt selleks, et mees ta sealsamas pikalt saadaks

Naine
Copy
Foto: Shutterstock

Vähe sellest, et 28-aastane Jade kulutas 93 naela oma silmarõõmule külla sõitmiseks - mees nimetas teda paksuks ning saatis ta kannapealt rongi peale tagasi.

Jade rääkis news.com.au-le, et oli noormehega varemgi väljas käinud. Tegemist oli 27-aastase müügimehega ning neil oli esimesel kohtingul väga tore olnud. Seekord võttis neiu ette kolme ja poole tunnise rongisõidu, et Tinderis kohatud mehega järgnevale kohtingule minna. Mees solvas aga naist juba siis, kui naine oli vaevalt rongijaamast välja astunud.

Mees ütles Jade'ile, et too näeb välja nagu oleks ta nende viimasest kohtingust alates juurde võtnud ega näe enam üldse enda moodi välja. Eelmisest kohtingust oli möödas neli nädalat. Kui naine tema käitumist ebaviisakaks nimetas, käskis mees tal tagasi koju minna.

«Helistasin talle kohale jõudes, et olen siin ja tulen kohe välja. Ta ootas mind oma autos üle tee. Kui kõndisin aga auto suunas, teatas ta, et ma näen paks välja,» räägib naine. «Üritasin alguses sellest mitte välja teha ning istusin ikkagi tema autosse lootuses, et me saame siiski aega koos veeta. Tema aga ütles, et ma olen juurde võtnud ning dramaatilise žestina sõidutas mind üle tee rongijaama ette tagasi.»

Koju sõitva rongini oli naisel tund aega ootamist. Meelelahutuseks läks Jade aga GoFundMe lehele ning algatas rahakogumispetitsiooni oma nõmeda deidi kompenseerimiseks.

«Mu sõbrad naersid mu üle. Nad ütlesid, et noh, peaaegu sajane läks selle eest, et ekskursioonil käia, paksuks sõimatud saada ja koju tagasi tulla. See oli mu elu lühim ja nõmedaim deit,» ütleb Jade.

Naine aga otsustas asja huumoriga võtta, mis tõttu algataski ta rahakogumisaktsiooni. Tema eesmärk oli koguda vaid sama summa, mis ta kohtingule kulutas, kuid lahked ja kaastundlikud inimesed annetasid talle kokku üle 700 naela ning julgustasid Jade'i kohtingute osas mitte alla andma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles